ΑΘΗΝΑ
05:59
|
19.04.2024
Οι Βρετανοί αντιμέτωποι με τον πιο παγωμένο… Βαλεντίνο όλων των εποχών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια τα νερά του Τάμεση σε ορισμένα σημεία έχουν καλυφθεί από πάγους καθώς το βράδυ της Πέμπτης το θερμόμετρο στην Αγγλία έπεσε σε ιστορικά χαμηλά αγγίζοντας τους μείον 15,3 βαθμούς Κελσίου.

Το πρωί οι κάτοικοι της περιοχής του Τέντινγκτον, το νοτιοδυτικό προάστιο του Λονδίνου, ξύπνησαν αντικρίζοντας τους γλάρους να κουρνιάζουν στα παγωμένα νερά του Τάμεση με τους μεγαλύτερους σε ηλικία να θυμούνται τις ημέρες του Big Freeze της Βρετανίας, το 1963.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail μία από τις χαμηλότερες θερμοκρασίες σημειώθηκε χθες βράδυ στο βόρειο Γιορκσάιρ ενώ το κύμα κακοκαιρίας με το πολικό ψύχος αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες. Τα γραφεία στοιχημάτων στη Βρετανία ασχολούνται με τον Άγιο Βαλεντίνο και ποντάρουν με πιθανότητες 7 προς 2 ότι θα είναι ο πιο παγωμένος όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.  

Το χιόνι έχει φτάσει στα δέκα εκατοστά και οι άνεμοι έπνεαν σήμερα με ταχύτητα 80 χιλιομέτρων την ώρα. Και τα social media έχουν γεμίσει με εικόνες από τον παγωμένο Τάμεση και όχι μόνο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα