ΑΘΗΝΑ
23:33
|
05.06.2026
Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο βεγγαλικών στη νότια Ινδία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 34 τραυματίστηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο βεγγαλικών στη νότια Ινδία, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε χθες Παρασκευή το απόγευμα στην πόλη Βιρουντχουναγκάρ, είναι ένα από τα πιο σοβαρά δυστυχήματα αυτού του είδους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην πολιτεία Ταμίλ Νίντου.

Ο τοπικός αξιωματούχος Ρ. Κανάν δήλωσε ότι ο απολογισμός των θυμάτων μάλλον θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Τη στιγμή της έκρηξης στο εργοστάσιο βρίσκονταν 74 άνθρωποι, επεσήμανε ο ίδιος. Μεταξύ των τραυματιών “ κάποιοι έχουν σοβαρά εγκαύματα”, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τύπου, το εργοστάσιο δεν διέθετε νόμιμη άδεια λειτουργίας. Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος The Newsminute μετέδωσε ότι ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου αγνοείται και η αστυνομία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντα Μόντι ανακοίνωσε ότι οι οικογένειες των θανόντων θα λάβουν βοήθεια 200.000 ρουπίων (2.260 ευρώ).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Θάλασσας στον Πειραιά ως τις 14 Ιουνίου 2026

Νεκρή βρέθηκε η 11χρονη μαθήτρια που αγνοούνταν στη Γαλλία

Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Σουφλιάς

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της ΔΥΠΑ για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα