ΑΘΗΝΑ
16:17
|
06.05.2024
Και ο οργασμός συνεχίζεται...Ο δονητής ραβδιών διπλής όψης της Γκουίνεθ υπόσχεται έντονες δονήσεις και “συγκινήσεις".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

‘Εναν στυλάτο δονητή λάνσαρε η Γκουίνεθ Πάλτροου μέσω του lifestyle brand της, Goop, τονίζοντας ότι ήταν έμπνευση που προέκυψε κατά τη διάρκεια την πανδημίας καθώς έπρεπε να κάνει κάτι με τον ελεύθερο χρόνο της.


Για να προωθήσει τον κομψό δονητή της, η 48χρονη ηθοποιός επεξεργάστηκε φωτογραφία από την 71η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ το 1999 στην οποία αντικατέστησε το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε εκείνη την χρονιά με τον νέο δονητή της.

Στη συνέχεια ανάρτησε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπογραμμίζοντας με νόημα ότι, ξέρει “πώς να κάνει meme (διαδικτυακό μιμίδιο)!”.

Ο δονητής ραβδιών διπλής όψης της Γκουίνεθ υπόσχεται έντονες δονήσεις και “συγκινήσεις” και διατίθεται στον ιστότοπο της Goop έναντι 95 ταπεινών δολαρίων.

Κάθε πλευρά του διαθέτει οκτώ διαφορετικά παλλόμενα μοτίβα με διαφορετικές εντάσεις για να διαγείρετε την κλειτορίδα και άλλα ευαίσθητα μέρη και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μοιάζει με τρέντι διακοσμητικό που θα το αφήνατε άνετα να κοσμεί το κομοδίνο σας.

Ο δονητής είναι επίσης αδιάβροχος, οπότε μην ανησυχείτε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μπάνιο, στο τζακούζι ή στο ντους, διευκρινίζεται στην περιγραφή του προϊόντος.

Σημειώνεται, ότι η Goop έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν διάφορα προβοκατόρικα προϊόντα και σεξουαλικά παιχνίδια, σοκάροντας το συντηρητικό αμερικανικό κοινό, με αποκορύφωμα το κερί με άρωμα αιδοίου, το οποίο η Γκουίνεθ βάφτισε: “This Smells Like My Vagina” (“αυτό μυρίζει όπως το αιδοίο μου”).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρώσος αξιωματούχος: Ο χειρισμός των Ουκρανών προσφύγων από την ΕΕ θα οδηγήσει σε νέα κρίση

Φρίντριχ Μερτς: Το CDU είναι εδώ και θα αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα

Βέλγιο: Κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης υπέρ της Παλαιστίνης

Ρωσία: Η Κρατική Δούμα απαγορεύει σε ξένους πράκτορες να είναι υποψήφιοι στις εκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα