ΑΘΗΝΑ
17:41
|
05.06.2024
Το σχέδιο προτάθηκε στην έκτακτη σύσκεψη στα γραφεία της Πολιτικής Προστασίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λύση στο… στρατό αναζητεί η κυβέρνηση προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης χώρας που δοκιμάζονται από το συνδυασμό της κακοκαιρίας και της μακροχρόνιας ανυπαρξίας προσλήψεων προσωπικού στη ΔΕΗ.

Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι η λύση “ενεργοποίοησης” του στρατού στις εργασίες αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης προτάθηκε στη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπλ. υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΓΕΕΘΑ, του ΔΕΔΔΗΕ, της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας και του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για να συντονιστεί το έργο αποκατάστασης των προβλημάτων.

Κατά το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού για να ανοίξει δρόμους, να κόψει δένδρα και να αποκαταστήσει βλάβες του οδικού δικτύου με τα βαριά μηχανήματα που διαθέτει, προκειμένου να μπορούν να φτάσουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στα σημεία όπου έχουν προκληθεί οι βλάβες και να τις αποκαταστήσουν. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τέμπη: Αίτημα άρσης ασυλίας υπουργών θα εισηγηθεί Επιτροπή νομικών

Ζαπορίζια: Ένα 5χρονο παιδί νεκρό από ουκρανικούς βομβαρδισμούς

Αναθερμαίνεται η κουβέντα στην Τουρκία για τη Σχολή της Χάλκης

Ρόδος: Εντοπίστηκαν ξανά αυθαίρετες κατασκευές στην παραλία Αγία Μαρίνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα