ΑΘΗΝΑ
23:22
|
23.04.2024
Το εμβολιαστικό πρόγραμμα Αττική θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα το πρωί οι πρώτοι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί κατά του νέου κορονοϊού στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας που καθιστά δύσκολες τις μετακινήσεις. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι το σημερινό εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. 

Όπως διευκρινίζει, τα ραντεβού των πολιτών που θα πραγματοποιούνταν από τις 8 πμ έως τις 12 μμ θα επαναπρογραμματιστούν και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκος δήλωσε ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν δόσεις εμβολίων, οι οποίες έληγαν χθες Τρίτη.  Παράλληλα, ο κ. Γιαννάκος έκανε λόγο και για τις συνθήκες που διαμορφώνονται εντός των νοσοκομείων. Όπως τόνισε, νοσοκόμοι και γιατροί επιχειρούν να φθάσουν στα νοσοκομεία και να αναλάβουν υπηρεσία, εν μέσω απροσπέλαστων δρόμων λόγω των καιρικών συνθηκών. 

Την ίδια στιγμή, στα νοσοκομεία παραμένουν “οι νυκτερινοί συνάδελφοι και προσφέρουν περίθαλψη σε περιστατικά κορονοϊού, φορώντας στολές υψηλής προστασίας πάνω από 12 ώρες που όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι εξαντλητικό”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετέτρεψαν απογευματινό χειρουργείο σε πρωινό και δωρεάν

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα