ΑΘΗΝΑ
16:05
|
20.04.2024
Ενημέρωση από Χαρδαλιά για αποκατάσταση ηλεκτροδότησης και ύδρευσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

“Δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών” δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την ολοκλήρωση της πρωινής έκτακτης σύσκεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας παρουσία εκπροσώπων του ΔΕΔΔΗΕ καθώς τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στην Αττική συνεχίζονται.

Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης θα αργήσει αρκετά σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά που απέδωσε τα προβλήματα στο “πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο” 20ετίας. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας δήλωσε ότι “έχει αποκατασταθεί σχεδόν στο σύνολο η υδροδότηση καθώς είχαμε μεγάλα προβλήματα στις δεξαμενές σε Κιούρκα κι Αγιο Στέφανο”, ενώ για το θέμα της διακοπής της ηλεκτροδότησης πρόσθεσε ότι “θα δοθεί μάχη και μέχρι αργά τη νύχτα θα έχει επανέλθει το ρεύμα σε βόρεια και ανατολική Αττική”. Διευκρίνισε ότι αυτό θα γίνει σταδιακά γιατί στα στενά και στα μικροπροβλήματα γενικότερα θα χρειαστεί κι άλλος χρόνος για να αποκατασταθούν πλήρως. Εκτίμησε ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα.

Εκ μέρους του ΔΕΔΔΗΕ, ο Αναστάσιος Μάνος, μίλησε για φαινόμενο που δεν έχει επαναληφθεί εδώ και δεκαετίες και τόνισε ότι γίνεται “ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να αποκατασταθούν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης μέχρι το βράδυ”. Επισήμανε δε ότι δίνεται έμφαση στα νοικοκυριά που έχουν μείνει πολλές ώρες χωρίς ρεύμα. Αυτές οι περιοχές είναι οι εξής: Διόνυσος, Άνοιξη, Άγιος Στέφανος κι όμορες περιοχές. Ο κ. Μάνος πρόσθεσε πως “μόνο στην Εύβοια έχει γίνει αντικατάσταση 500 στύλων» και το πρόβλημα για πρώτη φορά ήταν σε «όλη την επικράτεια, Αττική, Εύβοια, Κεντρική Ελλάδα, Ζαγόρια, Κρήτη κτλ”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ στο Μανχάταν

Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Νότιο Ιράκ

Αύριο Κυριακή η 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα