ΑΘΗΝΑ
22:35
|
12.05.2024
Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ και η οικογενειά του το «έσκασαν» για το Κανκούν του Μεξικού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ και η οικογενειά του το «έσκασαν» για το Κανκούν του Μεξικού, την στιγμή που εκατομμύρια Τεξανοί πολίτες δεν έχουν ρεύμα και νερό εν μέσω ενός ιστορικού κύματος ψύχους που πλήττει την πολιτεία του αμερικανικού Νότου.

Εκατοντάδες χρήστες του Twitter ανήρτησαν φωτογραφίες που εμφανίζουν τον γερουσιαστή και την οικογένειά του στο αεροδρόμιο του Χιούστον για να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την μεξικανική πόλη Κανκούν. Πληροφορίες που επικαλείται το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN επιβεβαιώνουν την αεροπορική κράτηση του Κρουζ.

Ο γερουσιαστής μπήκε στο στόχαστρο τόσο χρηστών των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, όσο και πολιτικών του αντιπάλων. Χαρακτηριστικά, ο βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων του Τέξας, Τζιν Γου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συνοδεία φωτογραφίας με τον Κρουζ να βρίσκεται στο αεροδρόμιο: «Ενώ η πολιτεία πεθαίνει από το κρύο και χρειάζεται να βράζει νερό».

Ο υπερσυντηρητικός Κρουζ (που υπενθυμίζεται πως τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί μια οβιδιακή μεταμόρφωση από σκληρό επικριτή του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε ένθερμο υποστηρικτή του ίδιου και των θεωριών συνωμοσίας του) αρνήθηκε να απαντήσει στο CNN.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες μέρες στο Τέξας υπάρχουν περίπου 2,7 εκατομμύρια νοικοκυριά που έχουν μείνει δίχως ηλεκτρικό ρεύμα ή μένουν για ώρες δίχως ηλεκτροδότηση. Το ψυχρό κύμα που ήρθε από την Αρκτική υποχωρεί σταδιακά αφήνοντας απολογισμό 30 νεκρών και θερμοκρασίες από 11 έως 19,5 βαθμούς Κελσίου «κάτω από τις φυσιολογικές για την εποχή».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

ΣΥΡΙΖΑ: «Ψέματα από τον πρωθυπουργό για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια»

Πρόκληση από τη νέα Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας – Απάντηση από το ΥΠΕΞ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα