ΑΘΗΝΑ
23:56
|
24.04.2024
“Έχω πολλές ζωές, σαν τις γάτες” – Ποιος είναι ο κύριο λόγος των αποκαλύψεων για την 28χρονη σταρ της ποπ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για πρώτη φορά η Αμερικανίδα σταρ της ποπ Ντέμι Λοβάτο μιλά για τον εθισμό της με τα ναρκωτικά και για τον κίνδυνο που έθεσε τη ζωή της μετά από υπερβολική δόση το 2018. Η Ντέμι Λοβάτο αποκάλυψε ότι υπέστη τρία εγκεφαλικά επεισόδια και μια καρδιακή προσβολή ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς της βρέθηκε λίγα λεπτά πριν από τον θάνατο. Τον Ιούλιο του 2018 η Λοβάτο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Είχε κάνει υπερβολική δόση καταναλώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ, διάφορα οπιοειδή αναλγητικά, κυρίως Φεντανίλ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε καταφέρει να μείνει νηφάλια και καθαρή από ουσίες για έξι χρόνια. Πήγε πρώτη φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης στα 18 της έπειτα από μάχη με διπολική διαταραχή και ανορεξία ενώ υπήρξε θύμα εκφοβισμού.

“Οι γιατροί μου, μου είπαν είχα πέντε με δέκα λεπτά ζωής ακόμα”, λέει η 28χρονη Αμερικανίδα στο τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο: Demi Lovato: Dancing With The Devil. Σε συνέντευξή της στο Associated Press, η τραγουδίστρια είπε ότι η υπερβολική δόση της έχει αφήσει “εγκεφαλική βλάβη” και ότι αντιμετωπίζει έως σήμερα τις επιπτώσεις αυτού του περιστατικού. “Δεν οδηγώ γιατί έχω τυφλά σημεία στην όρασή μου. Για πολύ καιρό, δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν μπόρεσα να διαβάσω ένα βιβλίο, κάτι που έγινε δύο μήνες αργότερα, επειδή η όρασή μου ήταν θολή”.

 “Ένας από τους κύριους λόγους που αποκαλύπτω όσα έζησα είναι γιατί δεν πρέπει να τα ξαναζήσω”, δήλωσε η Λοβάτο και τόνισε ότι σκοπός της να βοηθήσει άτομα που έχουν βρεθεί στον “ίδιο δρόμο, που βρέθηκα και εγώ”. Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ η 28χρονη, λέει μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Έχω πολλές ζωές σαν τις γάτες. Είμαι εφτάψυχη, αλλά αυτή η ζωή που ζω είναι η τελευταία”.

Το Dancing With The Devil κυκλοφορεί στο YouTube στις 23 Μαρτίου με αρκετούς διάσημους, μεταξύ των οποίων και ο Έλτον Τζον, να αποκαλύπτουν τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον περασμένο μήνα εμφανίστηκε στο ειδικό πρόγραμμα της αμερικανικής τηλεόρασης για την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν.


Έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην παιδική σειρά Barney & Friends. Το 2008, ήρθε στο προσκήνιο ως πρωταγωνιστικό μέλος της εφηβικής τηλεοπτικής ταινίας Camp Rock. Υπέγραψε συμβόλαιο με τη Hollywood Records την ίδια χρονιά και κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο Don’t Forget το Σεπτέμβριο του 2008. Το πρώτο της άλμπουμ επικυρώθηκε ως Χρυσό από την Recording Industry Association of America (RIAA). Το 2009, ανατέθηκε στη Λοβάτο η δικιά της τηλεοπτική σειρά Sonny with a Chance. Εκείνη τη χρονιά, το δεύτερο άλμπουμ της, Here We Go Again έγινε το πρώτο της που έκανε ντεμπούτο στη κορυφή του Billboard 200 των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολούθησε η κυκλοφορία επιπλέον τηλεοπτικών ταινιών και των soundtrack τους το 2010. Την επόμενη όμως χρονιά, οι προσωπικές δυσκολίες της Λοβάτο έστειλαν τη καριέρα της ως ηθοποιό σε παύση. Στο τρίτο της άλμπουμ Unbroken (2011) υπάρχουν αναφορές σε αρκετές από της δυσκολίες της, και ιδιαίτερα στο κύριο σινγκλ Skyscraper το οποίο έγινε το πρώτο της σινγκλ που ανακηρύχθηκε Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το δεύτερο σινγκλ του άλμπουμ, Give Your Heart a Break έγινε η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία της Λοβάτο, αφού ανακηρύχθηκε δυο φορές Πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από το 2012, η Λοβάτο υπηρετεί ως κριτής και μέντορας στην Αμερικάνικη εκδοχή του X Factor. Το τέταρτο άλμπουμ της Demi (2013) προπορεύεται με το κύριο single του Heart Attack, το οποίο έκανε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από τα προηγούμενα τραγούδια της καλλιτέχνιδας, αφού όχι μόνο ανακηρύχθηκε δυο φορές πλατινένιο, αλλά και έγινε επιτυχία διεθνώς σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έφτασε μέχρι τη 3η θέση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Ακυρώθηκε η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα