ΑΘΗΝΑ
00:01
|
20.01.2022
Δύο γυναίκες στη Φλόριντα δεν δίστασαν να μεταμφιεστούν σε γιαγιάδες για να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότηταν και να εμβολιαστούν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ, αποκάλυψε η New York Post, για δύο γυναίκες στη Φλόριντα έφτασαν στο σημείο να μεταμφιεστούν σε γιαγιάδες για να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότηταν και να εμβολιαστούν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δρ. Πολ Πίνο, διευθυντή της Υπηρεσίας Υγείας της Φλόριντα για την κομητεία Όραντζ, που αποκάλυψε το τέχνασμα, ανέφερε ότι η μεταμφίεση των δυο γυναικών ήταν πετυχημένη καθώς περιλάμβανε όλα τα παραφερνάλια (μαντίλες, γυαλιά, γάντια) που συνδέονται με την εμφάνιση μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται στο συνεδριακό κέντρο της κομητείας αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με την αλλόκοτη εμφάνιση των δυο γυναικών και τις σταμάτησαν προτού προλάβουν να εμβολιαστούν για… δεύτερη φορά.

Ελέγχοντας τα χαρτιά που είχαν μαζί τους, όπως ταυτότητες και διπλώματα οδήγησης, διαπίστωσαν ότι δεν ήταν “γιαγιάδες” όπως δήλωναν…

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι οι δυο γυναίκες είχαν έρθει στο εμβολιαστικό κέντρο για να λάβουν τη 2η δόση του εμβολίου.

Ερωτηθείς τι συνέβη με την πρώτη δόση, ο Πίνο δήλωσε πώς δεν έχει ιδέα πως κατάφεραν οι δυο “ψευτο-γιαγιάδες” να εμβολιαστούν την πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός των ατόμων στην περιοχή που έχουν αποπειραθεί να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας για τον εμβολιασμό δίνοντας ψεύτικα στοιχεία είναι “μεγαλύτερος από εκείνον που περίμεναν οι υγειονομικές Αρχές”. Για τον λόγο αυτό έχει ενισχυθεί πλέον η ασφάλεια στα εμβολιαστικά κέντρα.

Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Όραντζ, η μία από τις γυναίκες ήταν 44 ετών και η άλλη 34 ετών. Στη Φλόριντα, μόνο άτομα από 65 ετών και πάνω, επαγγελματίες του χώρου της υγείας και εργαζόμενοι σε γηροκομεία δικαιούνται προς το παρόν να εμβολιαστούν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις τοπικές Αρχές, που προειδοποίησαν τις δυο γυναίκες ότι αν εμφανιστούν ξανά στο κέντρο θα συλληφθούν για παράνομη είσοδο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πληροφορίες για ρουκέτες από το Λίβανο στο Ισραήλ

Στον Άλμπερτ Μπουρλά το εβραϊκό βραβείο Genesis

Και… εισαγγελική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου Αλεξόπουλου

Θύμα απάτης κόστους 10.000 ευρώ έπεσε ηλικιωμένη στα Τρίκαλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα