ΑΘΗΝΑ
06:46
|
06.05.2024
Αιχμηρή τοποθέτηση κατά της υπουργού Πολιτισμού από την ηθοποιό Ζέτα Δούκα με αφορμή όσα ανέφερε στη μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιχμηρή τοποθέτηση κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη από την ηθοποιό Ζέτα Δούκα με αφορμή όσα ανέφερε η πρώτη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τα όσα συμβαίνουν στο θέατρο και για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Ζέτα Δούκα, που άνοιξε τον δρόμο των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου όταν κατήγγειλε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό, λεκτική και ψυχολογική βία, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση κατά της υπουργού, με αφορμή την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η τελευταία σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι, αποφεύγοντας να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για το σκάνδαλο Λιγνάδη.

“Η σημερινή ημέρα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί “Παγκόσμια ημέρα κωλοτούμπας”. Για να δούμε πόσο ακόμα θα τραβήξει η παρωδία” έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

douka

Η υπουργός Πολιτισμού τόνισε για τον Δημήτρη Λιγνάδη πως ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου δεν ήταν ποτέ φίλος της και πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο. Παράλληλα υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν προέκυψε ξαφνικά το 2019 αλλά πως είχε μια σχέση αδιάληπτη με το Εθνικό Θέατρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κασσελάκης: Όταν είναι να «σπάσουμε» αυγά θέλω όλοι να είστε μαζί μου

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα