ΑΘΗΝΑ
22:48
|
19.04.2024
Με χυδαιότητες για τον Άρη Βελουχιώτη απάντησε βουλευτής της ΝΔ, ελλείψει επιχειρημάτων για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απαντώντας σε ανάρτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Μπαλάφα, σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί,  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Μακάριος Λαζαρίδης, ελλείψει επιχειρημάτων, ξέθαψε αντικομμουνιστικές θεωρίες συνωμοσιολογικής προπαγάνδας. 


Σε ένα ντελίριο χυδαιότητας, χρυσαυγιτισμού και αντικομμουνισμού, ο Μακάριος Λαζαρίδης, απάντησε στην κριτική του Γιάννη Μπαλάφα, ο οποίος προηγούμενος είχε γράψει “Ο “επικίνδυνος” κ.Λιγνάδης φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον κ. Μητσοτάκη. Σε στιγμές ανεμελιάς  χαριεντίζονταν έξω από το Εθνικό Θέατρο μαζί με την χαμογελαστή κ.Μενδώνη. Πρώτα τον διόρισαν και τώρα “ποιούν την νήσσαν”!” μέσω tweet από τον προσωπικό του λογαριασμό “Πραγματικότητα είναι ότι τον κίναιδο και παιδεραστή Άρη Βελουχιώτη τον είχαν υπουργοί του @syriza_gr στα γραφεία τους! Άντε τώρα να πάρεις γραμμή από την υπόγα σου! Και διάβασε και αυτό:” επισυνάπτοντας έναν σύνδεσμο που παραπέμπει σε δημοσίευμα του ιστότοπου της Ζούγκλας (από το τμήμα δημοσιεύσεων αναγνωστών). Πρόκειται για μη αξιόπιστο ανυπόγραφο κείμενο, με τίτλο «Θανάσης Κλάρας: Ο Παιδεραστής Ψυχοπαθής Δολοφόνος του ΚΚΕ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα