ΑΘΗΝΑ
11:35
|
19.04.2024
Ετοιμάζεται ένταλμα σύλληψης και για άλλον ηθοποιό που εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του διαβόητου σκηνοθέτη-ηθοποιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η φημολογία για την επικείμενη σύλληψη ενός ακόμη ηθοποιού που κατηγορείται για υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων, σχολιάστηκε στην εκπομπή “Πρωινό” σήμερα το πρωί (22/2).

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο ηθοποιός που συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται αυτό το διάστημα “εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής – δηλ. πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα”.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, ο ηθοποιός συμμετείχε σε δύο σειρές στο παρελθόν. “Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών και είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά” είπε ο δημοσιογράφος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βύρωνας: Με περιπολικά, ΜΑΤ, πυροσβεστική η έξωση γυναίκας που είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα