ΑΘΗΝΑ
09:17
|
28.04.2024
Η κυβέρνηση μιλά για "ατυχή επικοινωνιακό χειρισμό" ο οποίος δεν συντιστά λόγο αποπομπής της υπουργού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη εξέφρασε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ισχυριζόμενη ότι ” ότι η κα Μενδώνη είναι μια πολύ καλή υπουργός” και ότι δεν συνιστά λόγο απομάκρυνσης της ένας “ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός”.

Υποβιβάζοντας το θέμα της δήλωσης της Λίνας Μενδώνη που χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη “επικίνδυνο άνθρωπο”, είπε ότι ήταν μια “ατυχής έκφραση”, προσθέτοντας ότι “ένας ατυχης επικοινωνιακός χειρισμός δεν συντιστά λόγο αποπομπής”.

Για το αν η κυβέρνηση συμμερίζεται την άποψή Μενδώνη ότι εξαπατήθηκε από τον Δ. Λιγνάδη και αν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, η Αριστοτελία Πελώνη, ξεκαθάρισε ότι: “Η κυβέρνηση στηρίζει την κυρία Μενδώνη, είναι μια καλή υπουργός, με σημαντικό έργο στο Υπουργείο Πολιτισμού”.

Επιπλέον σημείωσε ότι η “η χώρα χρειάζεται ένα πλαίσιο που θα αποτρέπει την κάθε μορφής κακοποίηση, θα εκπαιδεύει στο σεβασμό και θα καλλιεργεί την κοινωνική συμβίωση με όρους αξιοπρέπειας από όλους προς όλους” τονίζοντας ότι “η κυβέρνηση θα λάβει συνολικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση” και ότι αυτές “τις πρωτοβουλίες θα ανακοινώσει πρωθυπουργός”.

“Ο πρωθυπουργός ήδη ζήτησε συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών την Πέμπτη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας με προεξέχον την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου. Γιατί ένα πρόβλημα κοινωνικό κινδυνεύει να χάσει την ουσία του, να οδηγήσει σε πλαστούς διχασμούς και να εκτροχιάσει τον δημόσιο διάλογο. Αυτό πρέπει να το προλάβουμε. Και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους” κατέληξε η Αριστοτελεία Πελώνη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απεργία την 1η Μαΐου και εργασιακό θέατρο του παραλόγου

Η Γερμανία είναι χλιαρή στην ιδέα της Κίνας για διεθνή έρευνα για τις εκρήξεις του Nord Stream

Μια ταινία γυρισμένη στο διάστημα

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα