ΑΘΗΝΑ
05:55
|
24.04.2024
"Μιλάνε οι δικηγόροι από δω και στο εξής" δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο ΣΕΗ αναμένεται να μεταβούν σήμερα (22/2) ο Παύλος Χαϊκάλης με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του για να παραλάβουν τον φάκελο με τις πέντε καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού για τη σεξουαλική παρενόχληση εναντίον πέντε γυναικών ηθοποιών.

Η εξέλιξη έρχεται μετά την πέμπτη αποκαλυπτική και λεπτομερή καταγγελία εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη από την ηθοποιό Χριστίνα Ζ. η οποία κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός προσπάθησε να την βιάσει πριν 30 χρόνια, όταν εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του θεάτρου ενώ εκείνη είχε μόλις τελειώσει την Δραματική Σχολή και προσπαθούσε να ξεκινήσει την καριέρα της στο τερέν του ελληνικού θεάτρου.

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κάλεσε τον Παύλο Χαϊκάλη να παραλάβει τον φάκελο με τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εις βάρος του, όπως έγινε και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη.

“Θα πάρουμε τις καταγγελίες αύριο το πρωί από το Σωματείο των Ηθοποιών, θα δούμε τι αναφέρουν και θα προχωρήσουμε. Μιλάνε οι δικηγόροι από δω και στο εξής” ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης στο protothema.

Στο ερώτημα, αν γνωρίζει ποια είναι η Χριστίνα Σ., ο ηθοποιός και πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι θα μιλήσει πρώτα με τους δικηγόρους του και ότι προς το παρόν δεν προτίθεται να σχολιάσει τα όσα καταγγέλλει το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Στην καταγγελία που κατέθεσε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η Χριστίνα Ζ. περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Χαϊκάλη, όταν αυτός προσπάθησε να τη βιάσει, την αγωνία της να ξεφύγει από τα χέρια του καθώς και την απόκρυψη του περιστατικού που συνέβη τη δεκαετία του ’80, υπό τον φόβο ότι θα κατηγορηθεί πως το προκάλεσε εκείνη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα