ΑΘΗΝΑ
01:48
|
27.04.2024
Η Ειδική Γραμματέας Ασυνόδευτων Ανηλίκων χαρακτήρισε άδικη τη “δαιμονοποίηση των ΜΚΟ”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ειδική Γραμματέας Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη, δήλωσε πως δεν έχει στα χέρια της “καμία πληροφορία” σχετικά με προγράμματα για προσφυγόπουλα με τη συμμετοχή του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρατείται για τέταρτη ημέρα στη ΓΑΔΑ εν αναμονή της απολογίας του αύριο Τετάρτη.

Μιλώντας στο Mega η κ. Αγαπηδάκη εξήγησε: “Δεν έχω καμία πληροφορία ούτε έφτασε στην γραμματεία καμία καταγγελία για τον φερόμενο ως δράστη σε σειρά υποθέσεων όπως αυτές που παρακολουθούμε τόσες μέρες”. “Δεν μπορώ να κάνω εικασίες ούτε να κάνω έρευνα υποκαθιστώντας τη Δικαιοσύνη”, πρόσθεσε και διευκρίνισε πως το κράτος δεν κάνει συμφωνίες με ιδιώτες όσον αφορά τα ασυνόδευτα ανήλικα.

Η Ειδική Γραμματέας Ασυνόδευτων Ανηλίκων χαρακτήρισε επίσης “άδικη” και “συκοφαντική” τη “δαιμονοποίηση των ΜΚΟ”, η οποία επιχειρείται τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.

Τέλος, η Ειρήνη Αγαπηδάκη ανέφερε ότι κατέθεσε υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, ζητώντας τη διερεύνηση όλων των πληροφοριών. “Ήρθα σήμερα στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών για να ζητήσω την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών που προκύπτουν από πρόσφατα δημοσιεύματα και αφορούν ενδεχόμενες έκνομες πράξεις που τελέστηκαν κατά την περίοδο 2017-2018 σε βάρος ασυνόδευτων ανηλίκων. Δεν πρέπει να μείνει τίποτε στο σκοτάδι, χωρίς διερεύνηση”, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Mega

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα