ΑΘΗΝΑ
23:19
|
09.05.2024
Κτηνίατροι του Πανεπιστημίου της Φλόριντα προχώρησαν στην χειρουργική επέμβαση με σκοπό την αφαίρεση παπουτσιού από το στομάχι κροκόδειλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κτηνίατροι του Πανεπιστημίου της Φλόριντα προχώρησαν στην χειρουργική επέμβαση με σκοπό την αφαίρεση παπουτσιού από το στομάχι κροκόδειλου.

Ο κροκόδειλος με το όνομα Ανουκέτ κατάπιε το απ’ ό,τι φαίνεται νόστιμο παπούτσι τον Δεκέμβριο όταν έπεσε από αθλητή του zip-line, που αιωρούνταν πάνω από το Ζωολογικό Πάρκο St. Augustine Alligator Farm, όπου και διαμένει το ζώο.

After previous unsuccessful attempts, Anuket, a gator, finally had the shoe removed, that was lodged in her stomach, at the University of Florida College of Veterinary Medicine on Feb. 5, 2021.

Μάρτυρες που παρακολούθησαν το περιστατικό το έκαναν γνωστό και το αρμόδιου ιατρικού προσωπικού του πανεπιστημίου από τις 5 Φεβρουαρίου προσπαθούσε να προχωρήσει στην αφαίρεση του αντικειμένου από το στομάχι του ζώου, δίχως να καταφύγει σε χειρουργική επέμβαση. Τελικά κάτι τέτοιο δεν στάθηκε εφικτό και ακολουθήθηκε η οδός της επέμβασης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πανεπιστημίου ακολουθήθηκε ειδική δίαιτα πριν την ολοκλήρωση της επέμβασης, ενώ ο κροκόδειλος βρίσκεται πάλι πίσω στο πάρκο, όπου και αναρρώνει.

Πηγές: NBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Βραζιλία: Άλογο εγκλωβίστηκε σε στέγη επί δυο μέρες λόγω των πλημμυρών

Ποτάμια κεντρικοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη μετά από βροχή και χαλάζι

Βραζιλία: 100 νεκροί από πλημμύρες-Αυξήθηκαν οι αγνοούμενοι

Οι βροχές ξαναγεμίζουν τις δεξαμενές του Ιράκ μετά από τέσσερα χρόνια ξηρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα