ΑΘΗΝΑ
20:23
|
24.02.2021
Ο καταγγελόμενος κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, αντίστοιχου κύρους με εκείνη του Δ. Λιγνάδη και τοποθετήθηκε εκεί με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα καταγγελία που αφορά σε σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών από 65χρονο, σήμερα, συνάδελφό τους, ο οποίος κατέχει υψηλή θέση στα πολιτιστικά δρώμενα και ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση αυτή με απόφαση της Υπουργού, Λίνας Μενδώνη, έφερε στο φως ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό” του ANT1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για έναν 65χρονο σήμερα ηθοποιό, ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο και σε σήριαλ.

Παρ’ ότι υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων γιατί καταγγέλλονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν συμβεί προ εικοσαετίας, είναι πολύ πιθανή η κλήση του 65χρονου ηθοποιού στον εισαγγελέα, ανέφερε το ρεπορτάζ.

Ο καταγγελόμενος κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, αντίστοιχου κύρους με εκείνη του Δημήτρη Λιγνάδη και”είναι τοποθετημένος εκεί με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη από το 2019″ αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του ANT1.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια.

“Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της δικαιοσύνης διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια” κατέληξε ο ρεπόρτερ του ANT1.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς

Υπόθεση Λιγνάδη: Απόπειρα στοχοποίησης των δικηγόρων υπεράσπισης ενός εκ των θυμάτων από το In.gr

Νόμος-“καταδότης” για τους ανεμβολίαστους στο Ισραήλ

Ενταση σε συγκέντρωση υπέρ του Κουφοντίνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα