ΑΘΗΝΑ
01:53
|
20.01.2022
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, δήλωσε πως θα υπάρξει νέα εφαρμογή που θα αφορά μόνο τα ψώνια των καταναλωτών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, δήλωσε πως θα υπάρξει νέα εφαρμογή που θα αφορά μόνο τα ψώνια των καταναλωτών.

Σύμφωνα με τον υπουργό, θα υπάρξει μία καινούρια εφαρμογή πιθανώς με άλλο 5ψηφιο που θα αφορά μόνο το λιανεμπόριο και θα έχει χρονικό περιορισμό.

Ο κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά fm, σημείωσε πως το εν λόγω νούμερο δεν θα έχει σχέση με το 13033, που εξακολουθεί να παραμένει ως έχει.

“Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε μέτρα ειδικά για το λιανεμπόριο, θέλουμε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Παπαθανάση τεχνολογικά μέτρα, τα οποία θα επιτρέψουν το γρηγορότερο άνοιγμα του λιανεμπορίου για να μπορέσει να λειτουργήσει κι η αγορά” τόνισε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η αγορά αναμένεται να ανοίξει πάλι από την 1η Μαρτίου. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το λιανεμπόριο αναμένεται να επιστρέψει με νέους όρους και μέτρα, που θα συζητηθούν από τους ειδικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι καταναλωτές θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους για τρεις – και όχι δύο όπως ίσχυε μέχρι πρότινος – ώρες και ενδέχεται να μεταβαίνουν σε όλα τα καταστήματα που επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς, καθώς εικάζεται ότι η αγορά θα λειτουργεί με το μοντέλο των σουπερμάρκετ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πληροφορίες για ρουκέτες από το Λίβανο στο Ισραήλ

Στον Άλμπερτ Μπουρλά το εβραϊκό βραβείο Genesis

Και… εισαγγελική έρευνα σε βάρος του δικηγόρου Αλεξόπουλου

Θύμα απάτης κόστους 10.000 ευρώ έπεσε ηλικιωμένη στα Τρίκαλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα