ΑΘΗΝΑ
18:22
|
08.03.2021
“Ψυχραιμία” συνέστησε ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Άρης Λάσκος, ανακοίνωσε ότι η ανοιχτή επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο και θα ακολουθήσει η ανάλογη απάντηση. “«Έχουμε λάβει γνώση, ακούμε αυτό που γράφει ο κύριος Μαρκουλάκης. Θα περάσει από το διοικητικό συμβούλιο και ανάλογη θα είναι η απάντησή μας με ανακοίνωσή”, είπε ο κ. Λάσκος μιλώντας στο κανάλι OPEN.

Στην επιστολή του ο ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς το σωματείο καταγγέλλοντας ότι τον “κρέμασε στα μανταλάκια” σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου. “Προσβλήθηκα, επειδή στην ανακοίνωση, χωρίς να με κατονομάζετε, με φωτογραφίζετε και με στοχοποιείτε, υπονοώντας ότι, με τηλεοπτική μου εμφάνιση, συμμετείχα σε συντονισμένη προσπάθεια, στα όρια της συνωμοσίας, συγκάλυψης συγκεκριμένων απεχθών εγκλημάτων και προσώπων, χωρίς φυσικά να ισχύει ή να έχετε την παραμικρή απόδειξη”, έγραψε μεταξύ άλλων στην ανοικτή του επιστολή ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

.Ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, συνέστησε “ψυχραιμία” στον γνωστό ηθοποιό. Σε δηλώσεις του στο OPEN ο κ. Ζαχαρέας είπε: “Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του. Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία. Δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση, να μπει στο κάδρο. Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο”, κατέληξε μιλώντας για την επιστολή του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εξώδικο ΟΙΕΛΕ σε Κεραμέως για τα Αρσάκεια και την υπόθεση Λιγνάδη

Ο Banksy δημοπρατεί έργο του για να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

Ερωτικές επιστολές ανηλίκων στο υπόγειο του σπιτιού τού Δ.Λιγνάδη

Εθνικό Θέατρο Ρόδου: “Διαμάντι” χαμένο στη λήθη του χρόνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα