ΑΘΗΝΑ
12:18
|
20.04.2024
Νέα καταγγελία βιασμού γυναίκας ηθοποιού από δημοφιλή ηθοποιό-εμπλεκόμενου και σε άλλα αδικήματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο τσουνάμι των καταγγελιών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, βιασμούς και άλλες προσβολές της γενετήσιας αξιοπρέπειας των θυμάτων, προστίθεται ακόμη μία καταγγελία βιασμού γυναίκας ηθοποιού από δημοφιλή ηθοποιό-εμπλεκόμενου και σε άλλα αδικήματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων, την οποία αποκάλυψε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας στον ΣΚΑΙ.


Όπως τόνισε ο κος Μίντζιας στην καταγγελία προβαίνει ηθοποιός αρκετά γνωστή παλαιότερα, η οποία ζει πλέον στο εξωτερικό και η οποία κατηγορεί τον δημοφιλή ηθοποιό για βιασμό.


Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο ηθοποιός την προσέγγισε με αφορμή μια επιτυχημένη της συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά, με πρόφαση την μελλοντική συνεργασία τους στο θέατρο και την κάλεσε στο σπίτι του.


Όπως εξήγησε ο κος Μίντζιας δυστυχώς ο κόσμος που δεν είναι στο επάγγελμα αυτό, δεν μπορεί να καταλάβει ότι τα ραντεβού μεταξύ ηθοποιών, προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά, εκτός δημόσιων χώρων, είναι κάτι που συμβαίνει ευρέως στο καλλιτεχνικό τερέν. Εξάλλου, σημείωσε, πως η καταγγέλλουσα λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος και το ραντεβού τους γινόταν μεσημέρι, θεώρησε πως δεν επρόκειτο για κάτι μεμπτό ή επικίνδυνο.


Ήταν περίοδος Πάσχα, περιέγραψε ο δικηγόρος και πρόσθεσε πως μόλις η ηθοποιός προσήλθε στην οικία του ηθοποιού και αφού συζήτησαν καθαρά για επαγγελματικά θέματα τα πρώτα 20-25 λεπτά, η κουβέντα άρχισε να πηγαίνει σε πιο προσωπικό επίπεδο, γεγονός που την ενόχλησε αφού το έκρινε άσχετο με το ύφος του ραντεβού.


“Αμέσως θέλησε να αποχωρήσει από τον χώρο”, τόνισε, ο κος Μίντζιας αλλά η πόρτα του σπιτιού είχε ήδη κλειδωθεί από τον φερόμενο θύτη.


Η ηθοποιός αντέδρασε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ωστόσο δεν είχε την δύναμη να αποφύγει τον βιασμό, αποκάλυψε ο δικηγόρος.


Στη συνέχεια αφού ολοκληρώθηκε η πράξη, της ξεκλείδωσε την πόρτα και αφού την έδιωξε κακήν-κακώς την απείλησε ότι εάν τολμήσει και μιλήσει σε οποιονδήποτε για ό,τι συνέβη, θα την καταστρέψει.

Η ηθοποιός δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν άλλον τη φριχτή εμπειρία της.

Θέλοντας να απομακρυνθεί από τον θύτη και το περιβάλλον που της υπενθύμιζε την αποτρόπαια πράξη του, μετακόμισε στην επαρχία.

Για κακή της τύχη ο ηθοποιός την συνάντησε και εκεί όπου χωρίς κανέναν ενδοιασμό, συνέχισε να την παρενοχλεί.

Η γυναίκα σε πολλή κακή ψυχολογική κατάσταση αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει στο εξωτερικό όπου και συνεχίζει να ζει τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, ο φάκελος με την καταγγελία έχει ήδη κατατεθεί στο ΣΕΗ και τώρα βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα