ΑΘΗΝΑ
07:10
|
19.04.2024
Έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από σοβαρή έως αρκετά σοβαρή.
SAN FRANCISCO, CALIFORNIA - AUGUST 09: Tiger Woods of the United States reacts to his shot from the 14th tee during the final round of the 2020 PGA Championship at TPC Harding Park on August 09, 2020 in San Francisco, California. (Photo by Jamie Squire/Getty Images)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες ο θρύλος του γκολφ, Τάιγκερ Γουντς. Ο Γουντς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο αναποδογύρισε και προσέκρουσε σε δέντρα, δίχως στο τροχαίο να έχει εμπλακεί άλλο αυτοκίνητο.

Ο Αμερικανός γκόλφερ, ο οποίος επέβαινε μόνος στο αυτοκίνητο ανασύρθηκε ζωντανός από το όχημα του και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γουντς έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα κάτω άκρα και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από σοβαρή έως αρκετά σοβαρή. Βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο, χωρίς να υπάρχουν αυτή τη στιγμή άμεσοι φόβοι για την ζωή του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: Εξετάζονται εναλλακτικές για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Στον θρόνο του Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς

Αντεπίθεση του Ιράν: Η τέχνη της προσποίησης πριν το «γκολ»

Στον τελικό του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα