ΑΘΗΝΑ
10:34
|
17.05.2022
Αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από το ίδιο άτομο που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tο πρωί της Πέμπτης (25/2), η Παναγιώτα Βλαντή από το πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από το ίδιο άτομο που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.

Δεν γινόταν να μην ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Μου είχε συμβεί το ίδιο πράγμα. Έπρεπε πρώτα να μιλήσουμε με το ΣΕΗ. Να γίνει σωστά η δουλειά. Απλά θέλω να τονίσω ότι, επειδή είναι παραγεγραμμένο, δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί. Έχει συμβεί, έχει περάσει χρόνος, είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε άλλους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν. Απλά θέλουμε να απομονωθούν. Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό γιατί και εμείς έχουμε οικογένειες. Κάποιες κυρίες έχουν παιδιά και συζύγους” υπογράμμισε.   

“Φοβήθηκα, έπαθα σοκ. Αργείς να καταλάβεις γιατί το δικό μου πλαίσιο ήταν σε φάση αυτοσχεδιασμού και δεν μπορείς να καταλάβεις, σε οντισιόν. Μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Σοκ και ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή” είπε περιγράφοντας πώς ένιωσε όταν υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

Μετά το συμβάν, η ίδια σκέφτηκε να αποχωρήσει από το θέατρο, όμως όπως δήλωσε “με αγκάλιασαν γενναιόδωροι και έντιμοι άνθρωποι. Εξαιτίας αυτών των ανθρώπων συνέχισα στο θέατρο και τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ”.

Σχετικά με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ξεκάθαρη. “Ότι έχει να κάνει με παιδιά, οι περισσότεροι, έχουμε θέμα. Έχω σοκαριστεί. Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ακούσει και για άλλα παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν πάει το μυαλό σου”.


“Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Στον χώρο μας είχαμε μιλήσει. Όχι ανοιχτά, αλλά κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξερα. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε γιατί η οικογένειά μας δεν το γνώριζε. Έπρεπε, λοιπόν, να μιλήσουμε πρώτα σε αυτούς και μετά να βγούμε να το πούμε δημόσια, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση” είπε η ηθοποιός. 

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ανέφερε ότι εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη και διαφωνεί με την κομματοποίηση που έχει πάρει το θέμα. “Έτσι, θα κλείσουν κι άλλα στόματα. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να το χρησιμοποιούν οι πολιτικοί, οι οποίοι έχουν εκλεγεί από εμάς για να εξυπηρετούν εμάς. Δεν πρέπει κανείς στην πλάτη μας να κάνει πολιτική και μικροκομματική πολιτική. Γιατί με αυτό τον τρόπο θα φοβηθούν να μιλήσουν. Μπορεί κάποιος να μην μιλήσει δημόσια. Υπάρχουν φορείς που μπορεί να απευθυνθούν εκεί. Ο καθένας όπου εμπιστεύεται και νιώθει ασφάλεια. Πρέπει να μιλάμε και αυτό να το πολεμήσουμε. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες”. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Λιβύη: Μάχες στην Τρίπολη – Έφυγε ο διορισμένος πρωθυπουργός

Απετράπη πραξικόπημα υποκινούμενο από τη Δύση στο Μαλί

Απεργούν σήμερα ερευνητές και ερευνήτριες των ΑΕΙ

Ουκρανία: Περίπου 260 στρατιωτικοί έφυγαν από τη χαλυβουργία Αζοφστάλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα