ΑΘΗΝΑ
12:29
|
03.05.2024
Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τι ακριβώς συνέβη στο σαλόνι του αρχοντικού του πριν από τρία χρόνια...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι κάμερες ασφαλείας στο αρχοντικό του Ζεράρ Ντεπαρντιέ στο 6ο διαμέρισμα των Παρισίων φαίνεται ότι “πρόδωσαν” τον Γάλλο ηθοποιό, καταγράφοντας τη σεξουαλική συνεύρεση του με την 22χρονη Γαλλίδα ηθοποιό, τον Αύγουστο του 2018.

Αυτή τη στιγμή, το υλικό βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε βάρος ηθοποιού, κόρη οικογενειακού του φίλου, υποστηρίζει ότι το σεξ μαζί της ήταν συναινετικό.

Όπως υποστηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, οι κάμερες ασφαλείας στη οικία του 72χρονου ηθοποιού δείχνουν τι ακριβώς συνέβη στο σαλόνι του αρχοντικού του πριν από τρία χρόνια.

Υπήρξε σεξουαλική πράξη στο σαλόνι, αλλά εν συνεχεία, ότι συνέβη στην κρεβατοκάμαρά του, δεν καταγράφηκε καθώς εκεί δεν υπήρξε κάμερα.
“Βλέπουμε, κατά την πρώτη συνάντηση, τους δύο ηθοποιούς να συζητούν, στη συνέχεια τον διάσημο ηθοποιό να της …βάζει χέρι. Στη συνέχεια προχώρησαν προς την κρεβατοκάμαρα , όπου εκεί δεν υπήρχε κάμερα, υποστηρίζει η “Le Parisien”.

Oι γαλλικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για βιασμό σε βάρος του δημοφιλούς ηθοποιούέ.

Σύμφωνα με τη “Le Figaro”, “ό,τι έγινε δεν είχε καμία σχέση με το επάγγελμα, οι βιασμοί δεν έγιναν δηλαδή στο πλαίσιο κάποιας θεατρικής πρόβας , όπως αρχικά είχαν αναφέρει ορισμένα γαλλικά δημοσιεύματα”.

Η Le Figaro αναφέρει επίσης ότι οι δύο καλλιτέχνες είχαν ανταλλάξει γραπτά μηνύματα στο κινητό τους με ενοχλητικό και βίαιο περιεχόμενο.

Το θύμα ισχυρίζεται επίσης ότι βρισκόταν σε κατάσταση “άρνησης” όταν επέστρεψε στην σπίτι του μετά τον βιασμό που υπέστη κι ότι στη συνέχεια δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Ντεπαρντιέ για δεύτερη φορά.

Ο Γάλλος ηθοποιός κατηγορήθηκε αρχικά για επίθεση και βιασμό της νεαρής ηθοποιού, στο σπίτι του στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 2018.

‘Ενα χρόνο αργότερα οι ισχυρισμοί της ηθοποιού απορρίφθηκαν αλλά στη συνέχεια η φερόμενη ως θύμα του διάσημου Γάλλου ηθοποιού ξεκίνησε εκ νέου τις διαδικασίες για τη διερεύνηση των γεγονότων.

Ο δικηγόρος του Ντεπαρντιέ, Ερβέ Τεμίμ δήλωσε χθες Τετάρτη (24/2) ότι ο ηθοποιός, ο οποίος είναι ελεύθερος αλλά υπό δικαστική επίβλεψη, απορρίπτει εντελώς τις κατηγορίες.

“Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος αυτής της έρευνας, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ θα απαλλαγεί από κάθε ενοχή”, τόνισε.

Ο Ντεπαρτιέ θεωρείται ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας με εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Έγινε διάσημος στον γαλλικό κινηματογράφο και όχι μόνο από τους ρόλους του σε ταινίες όπως “Cyrano de Bergerac”, “Jean de Florette” και “Camille Claudel”. Είχε επίσης μια επιτυχημένη διεθνή καριέρα, έχοντας περισσότερες από 180 ταινίες στο ενεργητικό του: ανάμεσά στους και η ιδιαίτερα επιτυχημένη ταινία “Green Card”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυροσβεστική: Αύξηση σχεδόν 22% στις πυρκαγιές σε σχέση με το 2023

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε φάκελο με κοκαΐνη

ΗΠΑ: 2.200 συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών σε πανεπιστήμια

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα στο κοινό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα