ΑΘΗΝΑ
03:41
|
02.05.2024
Δηλώνει ότι δεν είναι διεστραμένος και ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν ενεργοποιημένη η κάμερα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δάσκαλε που δίδασκες… Απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μέριλαντ των ΗΠΑ με δάσκαλο ο οποίος αποφάσισε να αυνανιστεί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τους μαθητές του, στο μάθημα της ιστορίας.

Ο Marc Schack, είναι δάσκαλος ειδικής αγωγής ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία 21 χρόνια στο δημόσιο γυμνάσιο του Μοντγκόμερι (MCPS).

“Δεν έκανα τίποτα σκόπιμα, ούτε κακόβουλα” είπε σε συνέντευξή του στο Fox5, απολογούμενος.

Τόνισε επίσης πως δεν το έκανε επίτηδες (!), ότι ήταν απλά μια άτυχη στιγμή γιατί δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν ενεργοποιημένη η κάμερα”.

Ένα βίντεο 13 δευτερολέπτων που τον κατέγραψε επί τω… έργω έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμη σαφές ποιος το ανέβασε.

Ο δάσκαλος, είναι επί του παρόντος σε άδεια μετ’ αποδοχών μετά το ατόπημά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμαθε για το βίντεο αρκετές ημέρες μετά το συμβάν, όταν το σχολείο τον κάλεσε για να τον ενημερώσει για τη…δράση του.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ενώ ο διευθυντής του σχολείου έστειλε μια επιστολή στους γονείς επιβεβαιώνοντας ότι μέλος του προσωπικού καταγράφηκε να επιδεικνύει “ακατάλληλη συμπεριφορά”.

Ο Schack έχει επίσης πτυχίο παιδικής ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, όπου αποφοίτησε το 2007. Ο 43χρονος δάσκαλος ξεκίνησε τη διδακτική του καριέρα το 1996, δουλεύοντας πρώτα με αυτιστικά παιδιά και άτομα με σύνδρομο Down.

“Νόμιζα ότι έχω αποσυνδεθεί όταν τελείωσε η παράδοση του μαθήματος” είπε στο περιοδικό Bethesda, προσθέτοντας: “Δεν είμαι διεστραμμένος ή κάτι τέτοιο, ξέρετε. Πρέπει να με πιστέψετε σε αυτό … Δεν είχα ιδέα ότι ήταν ενεργοποιημένη η κάμερα.”

Ο ίδιος δηλώνει επίσης πως θα διεκδικήσει τη θέση του προσφεύγοντας στη στη δικαιοσύνη.

Πηγή: meaww.com/

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα