ΑΘΗΝΑ
09:28
|
19.04.2024
Δηλώνουν ότι στέκονται αρωγοί και συνοδοιπόροι τους και καλούν άπαντες στο χώρο του θεάτρου να δηλώσουν "παρών".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου με ανακοίνωσή του εκφράζει τη συμπαράστασή του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (Σ.Ε.Η.) και στον πρόεδρό του, Σπύρο Μπιμπίλα, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη και από τον συνήγορό του Αλέξη Κούγια.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση:

“Το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στον Πρόεδρό του, εξαίρετο συνάδελφό μας, Σπύρο Μπιμπίλα μετά την αήθη επίθεση που δέχτηκε κατά το απολογητικό υπόμνημα Λιγνάδη – Κούγια.

Το Σ.Ε.Η. το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχθεί σε έναν χώρο δημοκρατίας, διαβούλευσης, ασφάλειας, αξιοπρέπειας, προάσπισης των δικαιωμάτων των Ηθοποιών και χαράζει το δρόμο για την αλλαγή στο υπάρχον πολιτιστικό γίγνεσθαι. Στεκόμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε αυτήν την προσπάθεια και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στο χώρο του πολιτισμού να δηλώσουν παρόντες και παρούσες.”

Νωρίτερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε στις επιθέσεις που δέχθηκε στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρίθηκε το πρωί προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τρίπολης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες ξανά

Πώς τοποθετείται στα διεθνή θέματα η «Εναλλακτική για τη Γερμανία»

Εγκαινιάστηκε το περίπτερο της Ελλάδας στην 60η Μπιενάλε Βενετίας

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με… σκουλήκια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα