ΑΘΗΝΑ
20:30
|
24.04.2024
Το νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου την επιδείνωση της κατάστασής του απεργού πείνας και δίψας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας όπου νοσηλεύεται ο απεργός πείνας και δίψας Δημήτρης Κουφοντίνας εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο δηλώνει πως ο ασθενής εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του και πως “το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικών ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.”

Υπενθυμίζεται πώς ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος διανύει πλέον την 51η ημέρα απεργίας πείνας και την 6η ημέρα απεργίας δίψας, ζήτησε χθες από τα οικεία του πρόσωπα να μην γίνει ανάνηψη σε περίπτωση απώλειας των αισθήσεών του.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

Ενημερώνουμε οτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02- 2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Ακυρώθηκε η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα