ΑΘΗΝΑ
20:57
|
08.05.2024
Ζητούν κάθαρση παρά την αποστολή των ονομάτων τους στον εισαγγελέα από τον Γιώργο Μπαμπινιώτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνολικά 111 νέες υπογραφές προστέθηκαν στην επιστολή των αποφοίτων του Αρσακείου προς τη διοίκησή του. Τα στοιχεία των υπογραφόντων είναι στη διάθεση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας.

Υπό το βάρος των καταγγελιών και των περιστατικών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας, οι απόφοιτοι ζητούν κάθαρση για τις παραβατικές πρακτικές κάποιων διδασκόντων. Την πρώτη επιστολή υπέγραψαν 285 απόφοιτοι και ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας Γιώργος Μπαμπινιώτης απάντησε στέλνοντας τα ονόματός τους στην εισαγγελία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου. Την έρευνα ανέλαβε και διενεργεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Γιώργος Νούλης, ο οποίος θα εξετάσει ξεχωριστά μία προς μία τις καταγγελίες.

Παρότι έχει γραφτεί ότι τη Δευτέρα ξεκινά έρευνα για τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και τεκμαίρεται ότι ξεκινάνε οι καταθέσεις των αποφοίτων, σύμφωνα με πληροφορίες του Sputniknews.gr, κανένας από τους αποφοίτους του Αρσακείου δεν έχει λάβει κλήση ακόμη από την εισαγγελική Αρχή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Με θερμό καλοκαίρι απειλεί τον Λίβανο το Ισραήλ

Το φοιτητικό κίνημα θα ρίξει τον Μπάιντεν;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα