ΑΘΗΝΑ
03:20
|
20.04.2024
Η διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων "H Aγία Σοφία" φαίρεται να συγκάλυψε εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από εργαζόμενο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η διοίκηση του νοσοκομείου Παίδων “H Aγία Σοφία” φαίρεται να συγκάλυψε έγκλημα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού από εργαζόμενο, εγκληματική παράληψη που είχε ως αποτέλεσμα να επιτρέψει στο δράστη να διαπράξει και δεύτερη σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος άλλου μικρού παιδιού.

Η διοίκηση του νοσοκομείου δεν κάλεσε την αστυνομία για την άμεση σύλληψη του δράστη παρά τις μαρτυρίες γιατρών που έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον εργαζόμενο να ενεργεί σεξουαλικές πράξεις κατά την εξέταση 6χρονου ασθενή. Έτσι θύμα του δράστη έπεσε και δεύτερο παιδάκι, 8 ετών αυτή τη φορά, περιστατικό που κατήγγειλαν πάλι γιατροί που τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να ενεργεί σεξουαλικές πράξεις κατά την εξέταση του ανηλίκου.

Η διοίκηση διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση στο πόρισμα της οποίας αναφέρεται ότι “υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις περί τελέσεως ανάρμοστης συμπεριφοράς” και για το λόγο κινήθηκε η διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου του δράστη.

Πηγή: piperata.gr (28/2/2021, Αποκάλυψη-σοκ χρήζει παρέμβασης εισαγγελέα: Συγκάλυψη παιδεραστίας στο Παίδων «Αγία Σοφία»   

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Disiecta Membra #9: Eco, J.P. Manchette και η τελευταία ακμή της μεταπολεμικής Ευρώπης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα