ΑΘΗΝΑ
06:27
|
12.07.2026
Η ανακοίνωση της Ένωσης για το κατέβασμα φωτογραφιών της πορείας αλληλεγγύης στον Κουφοντίνα από το Facebook.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την “πρωτοφανή λογοκρισία” της ψηφιακής πλατφόρμας Facebook καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) μετά το κατέβασμα αναρτήσεων με φωτογραφίες επαγγελματιών φωτορεπόρτερ από τη χθεσινή πορεία αλληλεγγύης στον κρατούμενο απεργό πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) αναφέρει: “Οι φωτορεπόρτερ έχουν την υποχρέωση να σπεύσουν εκεί που φεύγουν οι άλλοι, να καταγράφουν τα γεγονότα και να δείχνουν την εικόνα τους σε όλους, ‘για να μην πει ποτέ ξανά κάποιος, αυτό δεν το ήξερα’. Σήμερα έχουν ‘πέσει’ στο Facebook πολλά προφίλ συναδέλφων οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα άλλο απ’ αυτό. Δημοσίευσαν εικόνες από μια πορεία που έγινε για το θέμα του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα”.

“Δεν ξέρουμε πως θέλει να το ονομάσει αυτό το γεγονός το Facebook, εμείς το λέμε λογοκρισία”,  καταλήγει η ΕΦΕ στην ανακοίνωσή της.

Πριν λίγο το fb μου κατέβασε την χθεσινή ανάρτηση γιατί παραβιάζω τους όρους της κοινότητας, δηλαδή με την χθεσινή μου…

Posted by Tatiana Bolari on Tuesday, March 2, 2021
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ σε ανασύνταξη και αναζήτηση νέων δυνάμεων!

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Ξενοφοβικές διαδηλώσεις κατά μεταναστών σε μεγάλες πόλεις κατά της Νότιας Αφρικής

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα