ΑΘΗΝΑ
13:25
|
24.04.2024
… στις πλάτες ημών των ηλιθίων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο εμφύλιος πόλεμος σ’ αυτή τη χώρα ξεκινά ήδη από το 1821. Και ήταν βέβαια τραγικός. Μετά πέρασε από διάφορες φάσεις, και σήμερα έχει πλέον εξελιχθεί σε πόλεμο ηλιθίων.

Εξηγούμαι: Την ώρα που η κυβέρνηση έχει καταφέρει να προκαλέσει τον δημοκρατικό ξεσηκωμό μεγάλου μέρους της κοινωνίας, ιδιαίτερα της νεολαίας, με την ηλίθια στάση της απέναντι στον Κουφοντίνα, ένα άλλο είδος ηλιθίων προσπαθεί να σώσει την παρτίδα για λογαριασμό της.

Αυτοί οι δεύτεροι θεώρησαν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να εκδηλώσουν το αντιπατριωτικό τους μένος βανδαλίζοντας τα μάτια και τα πρόσωπα των επαναστατών του 21 με τον τρόπο που οι Τούρκοι βανδάλιζαν τα μάτια και τα πρόσωπα των Αγίων. Ό,τι καλύτερο, δηλαδή, για να αλλάξει η ατζέντα έτσι ακριβώς όπως θα ήθελε η κυβέρνηση, και για να ταυτιστεί στο συλλογικό υποσυνείδητο του ελληνικού λαού η κοινωνική ριζοσπαστικότητα με τους Τούρκους.

Προτείνω στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να χορηγήσει στους αναπάντεχους σωτήρες της ένα γενναίο ποσόν – εκτός αν το έχει ήδη κάνει. Και να συνεισφέρει και η εκκολαπτόμενη νέα Χρυσή Αυγή. Και αυτή ωφελείται.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον θα πρέπει να διορθώσω τον τίτλο. Ο εμφύλιος πόλεμος είναι πλέον ένας πόλεμος (στις πλάτες ημών των) ηλιθίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΜέΡΑ25: Ο ξεσηκωμός στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ δείχνει τον δρόμο

Έκθεση για ρατσιστική βία εκθέτει την κυβέρνηση: Από τη ρητορική μίσους στις επιθέσεις

Αργεντινή: Στους δρόμους οι φοιτητές ενάντια στο αλυσοπρίονο του Μιλέι

Ξύλο μέσα στη Βουλή: Ο Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα