ΑΘΗΝΑ
16:42
|
24.04.2024
Πληροφορίες ότι αναφέρονται σε τρία κακουργήματα σε βάρος κωμικού ηθοποιού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέους φακέλους καταγγελιών παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο κ. Τσαρούχας προσήλθε στην Εισαγγελία μετά τις 9.30 το πρωί όπου παρέμεινε επί περίπου μία ώρα, προσκομίζοντας στον εισαγγελικό λειτουργό νέους φακέλους που σχηματίστηκαν από τον πειθαρχικό έλεγχο που διενεργείται εντός του Σωματείου Ηθοποιών. “Επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ό,τι ( ρωτάτε) και τον εισαγγελέα. Ακολουθούμε την διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Τσαρούχας κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια του εισαγγελέα παραδόθηκαν από τον κ. Τσαρούχα δεκαοκτώ νέοι φάκελοι καταγγελιών στο Πειθαρχικό, εκ των οποίων κάποιες φαίνεται να αφορούν σοβαρά, μη παραγεγραμμένα αδικήματα. Όπως φαίνεται στο νέο υλικό που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές, περιλαμβάνονται και καταγγελίες κατά τριών προσώπων που έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα.

Πρόθεση των εισαγγελικών λειτουργών είναι άμεσα να καλέσουν σε κατάθεση όλα τα πρόσωπα που κατέφυγαν στο πειθαρχικό όργανο του ΣΕΗ για να καταγγείλουν σοβαρά περιστατικά που παρουσιάζουν ποινικό ενδιαφέρον.

Εντός των επόμενων ημερών η Εισαγγελία αναμένεται να αποφανθεί και για την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος γνωστού από τηλεοπτικά σήριαλ ηθοποιού, μετά από καταγγελία βιασμού πρώην συμφοιτητή του. Την υπόθεση χειρίστηκε με εντολή του εισαγγελέα η Αστυνομία, η οποία διενήργησε προανάκριση στο πλαίσιο της οποίας ο καταγγελόμενος καλλιτέχνης, που αρνείται όσα του αποδίδει ο καταγγέλων, κλήθηκε να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου. Για την υπόθεση η Εισαγγελία κινείται τάχιστα, καθώς ο χρόνος παραγραφής του καταγγελόμενου αδικήματος λήγει τον ερχόμενο Μάιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο Ελ. Βενιζέλος

Ισπανία: Ύποπτη για διαφθορά η σύζυγος του Σάντσεθ

Ρατσιστική επίθεση σε βάρος διανομέα στον Άγιο Δημήτριο καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα