ΑΘΗΝΑ
15:24
|
23.04.2024
Από το “Τζολίν, Τζολίν” στο χιτ της πανδημίας “Βαξίν, Βαξίν”.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αγαπημένη κάντρι τραγουδοποιός της Αμερικής, Ντόλι Πάρτον, έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και προέτρεψε με ένα τραγούδι τους συμπατριώτες της να πράξουν το ίδιο.

Η 74χρονη σταρ διασκεύασε τη μεγάλη της επιτυχία “Jolene” (σ.σ. Τζολίν) σε “Vaccine” (σ.σ. Βαξίν, δηλαδή Εμβόλιο)! Η Ντόλι Πάρτον εμβολιάστηκε στην πρωτεύουσα της κάντρι, στο Τεννεσί του Νάσβιλ  με εμβόλιο της Moderna αφού η αοιδός είναι από τους μεγάλους χορηγούς του εμβολίου που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας.

Στο βίντεο που ακολουθεί και σε ελεύθερη μετάφραση η Αμερικανίδα λέει τραγουδώντας στους συμπατριώτες της: “Εμβόλιο, εμβόλιο, εμβόλιο σας εκλιπαρώ μην διστάζετε”.

Η Ντόλι Πάρτον έχει δωρίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο Ιατρικό Κέντρο Βάντερμπιλντ του Τεννεσί, το οποίο συνεργάζεται με τη Moderna.

Η βραβευμένη με πολλά Grammy μουσικός είπε ότι περίμενε να περάσει λίγος καιρός μέχρι να λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου. Όπως εξήγησε, “είμαι αρκετά μεγάλη πια για να το κάνω και είμαι αρκετή έξυπνη ώστε να ξέρω ότι πρέπει να το κάνω”. Τον περασμένο μήνα η Αμερικανίδα μουσικός είχε δηλώσει στο πρακτορείο Ασοσιέτεντ Πρες ότι προτιμά να περιμένει λίγο για τον εμβολιασμό της και να το κάνει σε μια περίοδο που θα υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων εμβολίων. “Δεν είμαι από αυτές και αυτούς που παρακάμπτουν τις σειρές”, ξεκαθάρισε η Ντόλι.

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παραμένει στη φυλακή ο Ιρανός πρόσφυγας Χομαγιούν Σαμπετάρα

Ιταλία: Σύλληψη 13 σωφρονιστικών υπαλλήλων για βασανισμό ανηλίκων

Όλαφ Σολτς: «Ο Πούτιν δεν έχει το δικαίωμα να επικαλείται τον Καντ»

Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα