ΑΘΗΝΑ
22:50
|
26.04.2024
Εμβολιασμένοι ή μη καλοδεχούμενοι με μοναδική εξαίρεση του Νοτιοαφρικανούς τουρίστες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Σεϋχέλλες ανακοίνωσαν ότι ανοίγουν τη χώρα σε όλους τους τουρίστες, ασχέτως του αν έχουν ή δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του νέου κορονοϊού, από τις 25 Μαρτίου. Μόνο, οι προερχόμενοι από τη Νότια Αφρική τουρίστες δεν θα γίνονται προς το παρόν δεκτοί στη νησιωτική χώρα.

Τον Ιανουάριο, οι αρχές των Σεϋχελλών είχαν ανακοινώσει ότι θα ανοίξουν τον τουρισμό τους μόνο σε ταξιδιώτες που θα είχαν λάβει τις δόσεις των εμβολίων κατά του κορονοϊού. Η απόφαση άλλαξε και τώρα η μόνη υποχρέωση των επισκεπτών στο νησιωτικό κράτος του Ινδικού ωκεανού, είναι να παρουσιάζουν ένα αρνητικό τεστ PCR ή αντιγόνου 72 ώρες από την αναχώρησή τους.

Ο υπουργός Τουρισμού και Εξωτερικών Υποθέσεων πρόσθεσε επίσης ότι οι τουρίστες δεν θα μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, ούτε θα τους επιβάλλεται κάποιος περιορισμός στις μετακινήσεις τους. Οι επισκέπτες, ωστόσο, θα υποχρεούνται να ακολουθούν τα υγειονομικά μέτρα της χώρας, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας, η κοινωνική αποστασιοποίηση και συχνή και ορθή εφαρμογή υγιεινής των χεριών.  

Πηγή: BBC

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα