ΑΘΗΝΑ
12:03
|
07.06.2026
Η λειτουργία «ακύρωση» θα επέτρεπε τη διόρθωση ενός προβλήματος αμέσως, χωρίς να προκύπτουν επιπλοκές στην περίπτωση τροποποίησης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Twitter επιβεβαίωσε σήμερα ότι εργάζεται πάνω σε μια επιλογή για την ακύρωση της δημοσίευσης ενός tweet (undo send), αμέσως μετά την αποστολή του.

Ένας εκπρόσωπος τύπου του τεχνολογικού κολοσσού, με έδρα την Καλιφόρνια, επιβεβαίωσε πως δοκιμές βρίσκονται σε εξέλιξη, αφότου μια αναλύτρια, η Τζέιν Μάντσουμ Γουόνγκ, αποκάλυψε την εν λόγω πληροφορία στο Twitter.

Η ίδια δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το πως θα μπορούσε να μοιάζει η συγκεκριμένη λειτουργία. Μια μπλε μπάρα θα μπορούσε να εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της αποστολής του tweet, δίνοντας λίγα δευτερόλεπτα στον χρήστη να «ακυρώσει» το μήνυμά του, προτού εξαντληθεί το χρονόμετρο.

Η λειτουργία «ακύρωση» θα επέτρεπε τη διόρθωση ενός προβλήματος αμέσως, χωρίς να προκύπτουν επιπλοκές στην περίπτωση τροποποίησης, αφότου ένα μήνυμα έχει γίνει ήδη retweet, για παράδειγμα. Θα έμοιαζε σε μια παρόμοια επιλογή που υπάρχει στο Gmail, την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google.

Το Twitter δεν έδωσε κάποια ένδειξη σχετικά με μια πιθανή ημερομηνία έναρξης της συγκεκριμένης λειτουργίας, όμως, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, η υπηρεσία αυτή θα μπορούσε να διατεθεί στους μελλοντικούς χρήστες επί πληρωμή.

Πηγές: ΑΠΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο στρατός της Νιγηρίας διέσωσε 360 ομήρους στην πολιτεία Μπόρνο

Σύλληψη 37χρονου στην Κρήτη που κατηγορείται για συμμετοχή στη Χαμάς (upd)

Επίθεση με πυροβόλο όπλο στο κεντρικό Ισραήλ – Ένας νεκρός, τουλάχιστον 5 τραυματίες

Τελευταία ημέρα Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΓΕΛ αύριο, Δευτέρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα