ΑΘΗΝΑ
16:51
|
16.04.2024
Η συριακή προεδρία ανακοίνωσε ότι "η κατάστασή τους είναι "σταθερή".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, όπως ανακοινώθηκε από το προεδρικό γραφείο της χώρας. 

Θετική στην Covid-19 βρέθηκε, εν τω μεταξύ, και η σύζυγος του Άσαντ, Ασμά, όμως “η υγεία τους είναι καλή” και η κατάστασή τους είναι “σταθερή”, ανακοίνωσε σήμερα η συριακή Προεδρία.

“Θα συνεχίσουν την εργασία τους στη διάρκεια της απομόνωσής τους κατ’ οίκον, η οποία θα διαρκέσει δύο ή τρεις εβδομάδες”, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι το ζευγάρι υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ PCR αφού “αισθάνθηκε ελαφρά συμπτώματα παρόμοια με αυτά της Covid-19”.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται πολύ στη Συρία, είπε την περασμένη εβδομάδα στο πρακτορείο Reuters ένα μέλος της συριακής συμβουλευτικής επιτροπής για τον κορονοϊό.

Το υπουργείο Υγείας άρχισε πριν από μία εβδομάδα να εμβολιάζει τους υγειονομικούς εργαζομένους της πρώτης γραμμής και ανακοίνωσε ότι υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων Covid-19, χωρίς να επεκταθεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην 24ωρη απεργία όλων των ΜΜΕ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25

Νεκροί άλλοι δύο Παλαιστίνιοι απόψε από επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη

Νέες καταγγελίες Παλαιστινίων για βασανιστήρια από τον στρατό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα