ΑΘΗΝΑ
06:54
|
30.06.2026
Η συριακή προεδρία ανακοίνωσε ότι "η κατάστασή τους είναι "σταθερή".
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ, όπως ανακοινώθηκε από το προεδρικό γραφείο της χώρας. 

Θετική στην Covid-19 βρέθηκε, εν τω μεταξύ, και η σύζυγος του Άσαντ, Ασμά, όμως “η υγεία τους είναι καλή” και η κατάστασή τους είναι “σταθερή”, ανακοίνωσε σήμερα η συριακή Προεδρία.

“Θα συνεχίσουν την εργασία τους στη διάρκεια της απομόνωσής τους κατ’ οίκον, η οποία θα διαρκέσει δύο ή τρεις εβδομάδες”, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι το ζευγάρι υποβλήθηκε σε διαγνωστικό τεστ PCR αφού “αισθάνθηκε ελαφρά συμπτώματα παρόμοια με αυτά της Covid-19”.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται πολύ στη Συρία, είπε την περασμένη εβδομάδα στο πρακτορείο Reuters ένα μέλος της συριακής συμβουλευτικής επιτροπής για τον κορονοϊό.

Το υπουργείο Υγείας άρχισε πριν από μία εβδομάδα να εμβολιάζει τους υγειονομικούς εργαζομένους της πρώτης γραμμής και ανακοίνωσε ότι υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων Covid-19, χωρίς να επεκταθεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Πανσέληνος της Φράουλας στο Σούνιο

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ 29 χλμ νοτιοανατολικά της Κάσου

Κατέρρευσαν μπαλκόνια πολυκατοικίας στη Λεμεσό της Κύπρου

Στη φυλακή ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης δολοφονίας 15χρονου στην Καλλιθέα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα