ΑΘΗΝΑ
21:28
|
19.04.2024
Κάλεσμα στην αντιεισαγγελέα Εφετών Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών απευθύνουν νομικοί προκειμένου να ζητήσει έκτακτη σύγκλιση της ΚΕΜ για την υπόθεση Κουφοντίνα.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει από τις φυλακές Κορυδαλλού με άδεια 48 ωρών συνοδευόμενος από τους οικοίους του, Αθήνα Τρίτη 19 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κάλεσμα στην αντιεισαγγελέα Εφετών Πειραιά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών απευθύνουν δικηγόροι και νομικοί προκειμένου να ζητήσει έκτακτη σύγκλιση της ΚΕΜ για την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Στη δημόσια επιστολή τους δικηγόροι και νομικοί καλούν την Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία είναι και επόπτρια του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού, να δράσει άμεσα ζητώντας σύγκληση της ΚΕΜ ώστε να αποκαταστήσει «τουλάχιστον την διοικητική αυθαιρεσία της παράλειψης οφειλόμενης ενέργειας (σύγκλησης της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών)». «Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, παρακαλούμε αναλάβετε και εσείς τις δικές σας» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, όπως ανέφερε σε πρόσφατο δημοσίευμά της η «Εφημερίδα των Συντακτών», ότι ο νόμος ορίζει πως εάν ένα από τα τρία μέλη το κρίνει αναγκαίο μπορεί να ζητήσει έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Την επιστολή υπογράφουν, εκτός από την δικηγόρο του κρατούμενου απεργού πείνας, Ιωάννα Κούρτοβικ, ακόμη 35 δικηγόροι και νομικοί και η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται.

Πηγές: Εφημερίδα Συντακτών, Έθνος

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Εργασιακό Γολγοθά αντιμετωπίζουν οι νέοι εργαζόμενοι λέει έρευνα του Eteron

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα