ΑΘΗΝΑ
07:54
|
20.04.2024
Ανάρτησή του πρωθυπουργού προκάλεσε την παρέμβαση εκατοντάδων πολιτών που του ασκούν δριμεία κριτική για την διαχείριση της πανδημίας και τα πρόσφατα γεγονότα της Νέας Σμύρνης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ανάρτησή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου εγκαλεί τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για την πρόσκληση που έχει κάνει, ανάμεσα σε άλλους φορείς και πολιτικές δυνάμεις, ο ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προκάλεσε την παρέμβαση εκατοντάδων πολιτών που με σχόλιά τους θυμίζουν στον αρχηγό της κυβέρνησης τις στιγμές… ανεμελιάς όπως η Πάρνηθα και η Ικαρία, ασκώντας του παράλληλα σκληρή κριτική για το όργιο αστυνομικής βίας την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης αναφέρει πως «η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα», ενώ έκανε λόγο για «τεράστιες ευθύνες» του πρώην πρωθυπουργού.

Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη…

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Tuesday, March 9, 2021

Κάτω από την ανάρτηση ωστόσο μπορεί κανείς να παρατηρήσει σχόλια πολιτών που υπενθυμίζουν στον πρωθυπουργό τα περιστατικά της Πάρνηθας και της Ικαρίας, ενώ δριμεία κριτική του ασκείται και για την εντεινόμενη αστυνομική καταστολή με αφορμή την πρόσφατη περίπτωση της Νέας Σμύρνης.

Μεταξύ άλλων βλέπει κανείς σχόλια όπως «Από δημοκρατία εσύ Μητσοτάκη, άλλο τίποτα…» και «Κυριάκο σας βλέπει ο Ιωαννιδης από την κόλαση κ δροσίζεται».

Υπενθυμίζεται ότι και χθες έγιναν χιλιάδες σχόλια χρηστών του Facebook μετά τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, με την πλειοψηφία να ζητά εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό προσωπικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα