ΑΘΗΝΑ
12:32
|
02.05.2024
Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη μετά την σύλληψη 22χρονου νεαρού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ταυτοποίηση και κράτηση ενός από τους δράστες του ξυλοδαρμού του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη διάρκεια των επεισοδίων της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη φαίνεται ότι έχει προχωρήσει η αστυνομία.

Ο συλληφθείς με το προσωνύμιο «Ινδιάνος», τον οποίο συνέλαβαν οι Αρχές ως τον υποκινητή της επίθεσης στον αστυνομικό, αφού εκείνος έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι, είναι νεαρός σε ηλικία, αλβανικής καταγωγής, κάτοικος δυτικών προαστίων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου» και τόνισε ότι ο νεαρός, που έκανε σπριντ και έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου 2021, με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη μετά την σύλληψη 22χρονου νεαρού, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια κατά του αστυνομικού. Από τη σύλληψη του 22χρονου, οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι ότι θα φτάσουν στα ίχνη του «Ινδιάνου». 

Υπενθυμίζεται ότι οι 16 συλληφθέντες κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο ένας μάλιστα κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ΓΑΔΑ.

Η ΕΛΑΣ έχει δημιουργήσει την εικόνα ότι μεγάλο τμήμα των πρωταγωνιστών των χθεσινών επεισοδίων ήταν χούλιγκαν ομάδων κι εξετάζουν σχετικά αρχεία από παλιότερα επεισόδια.

Πηγές: Έθνος, Εφημερίδα Συντακτών, MEGA

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Διεθνές Δικαστήριο και η Τουρκία κατά του Ισραήλ

Νεκρός και δεύτερος πληροφοριοδότης για τα προβλήματα στα Boeing 737

Πεσκόφ: Καμιά ειρήνη με τους όρους του Ζελένσκι

Έρευνα κατά του IDF για δολοφονίες παιδιών στη Δυτική Όχθη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα