ΑΘΗΝΑ
19:56
|
26.04.2024
Θεωρούν ότι ο Μαραντόνα δολοφονήθηκε – Ζητούν να προχωρήσει η έρευνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η οικογένεια και εκατοντάδες οπαδοί του εκλιπόντος θρύλου του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πραγματοποίησαν μια μαζική διαδήλωση στο κέντρο του Μπουένος Άιρες με αίτημα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να διαλευκανθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Αργεντινού τον περασμένο Νοέμβριο.

Στην κεφαλή της διαδήλωσης στην πρωτεύουσα της Αργεντινής ήταν η σύζυγος του Μαραντόνα, Κλαούντια Βιγιαφάνε, τα παιδιά του και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Με σύνθημα “Δικαιοσύνη για τον Ντιέγκο”, σημαίες και μπλουζάκια με το πρόσωπο του Ντιεγκίτο οι διαδηλωτές ζητούν από τις αρχές να επισπεύσουν την έρευνα για τα αίτια του θανάτου του. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι από την έρευνα, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι ο Μαραντόνα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών στο σπίτι του σε προάστιο του Μπουένος Άιρες μετά από επέμβαση στον εγκέφαλο. “Δεν πέθανε, τον σκότωσαν”, έγραψε στο Twitter ένας από τους διοργανωτές της διαδήλωσης και τόνισε πως πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι για τον θάνατό του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο γενικός εισαγγελέας της Αργεντινής συγκάλεσε διάσκεψη με μια ειδική επιτροπή για την υπόθεση του Μαραντόνα. Η επιτροπή απαρτίζεται από δέκα ιατρικούς εμπειρογνώμονες και δέκα εκπροσώπους ενδιαφερόμενων μερών. Η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και τα πορίσματά της θα ανακοινωθούν σε δύο ή τρεις εβδομάδες.

Πηγή: RT News

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Αθήνα: Διαδήλωση αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Disiecta Membra #10: Ας μιλήσουμε για κβαντική βαρύτητα

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης κατά του αρχαιοφύλακα μετά τις καταγγελίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα