ΑΘΗΝΑ
12:21
|
25.04.2024
Το 12χρονο κορίτσι υπέστη ηλεκτροσόκ ακουμπώντας σε γυμνά ηλεκτροφόρα καλώδια!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνέβη και αυτό στην Αθήνα του “Μεγάλου Περιπάτου”! Μία 12χρονη μαθήτρια κεραυνοβολήθηκε όταν ακούμπησε σε φανοστάτη του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το κορίτσι δεν σώθηκε γιατί είχε…άγιο. Αλλά επειδή ο εξαιρετικά ψύχραιμος 16χρονος φίλος της Έρις είχε γνώση από πρώτες βοήθειες και αντανακλαστικά αστραπής. Ο ίδιος περιέγραψε στην κάμερα της ΕΡΤ όσα συγκλονιστικά διαδραματίστηκαν επιβεβαιώνοντας ότι μερικές φορές ελάχιστα λεπτά μπορεί να χωρίζουν τη ζωή…από το θάνατο!

«Είδα τα μάτια της να γυρνάνε, την πήρα αγκαλιά και άρχισα να την κουνάω, μετά γύρισα τη γλώσσα της που της έκοβε την αναπνοή» δήλωσε στην ΕΡΤ ο 16χρονος Έρις. Με τον τρόπο αυτό το κορίτσι μπόρεσε να ανασάνει και να επανέλθει στη ζωή. Σήμερα νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων δίχως η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο

Όπως καταγράφεται στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στον Άγιο Παντελεήμονα υπάρχουν δεκάδες φανοστάτες με εκτεθειμένα καλώδια, ενώ ένας από αυτούς βρίσκεται ακόμα και μέσα σε παιδική χαρά!

Ο Δήμος Αθηναίων ανέφερε ότι προκλήθηκε υπόγειο βραχυκύκλωμα που δε μπορούσε να γίνει αντιληπτό από τους τεχνικούς του Δήμου.

“Υπήρχε αγωγός γείωσης και έτσι σώθηκε η ζωή του μικρού παιδιού, το οποίο παίζοντας στο σημείο ακούμπησε τον φανοστάτη. Οι υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν έλεγχο και αποκατέστησαν άμεσα την βλάβη” ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο

Στον Άρειο Πάγο μήνυση γονέα θύματος των Τεμπών

Moulin Rouge… χωρίς φτερά-Κατέρρευσε τμήμα του κόκκινου μύλου

Αποδοκιμασία του Μάικ Τζόνσον στο Κολούμπια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα