ΑΘΗΝΑ
04:23
|
20.05.2024
Αποβολή πήρε ένας μαθητής σε Γυμνάσιο της Σκοτούσσας, Σερρών επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια του μαθήματος των εικαστικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αποβολή πήρε ένας μαθητής σε Γυμνάσιο της Σκοτούσσας, Σερρών επειδή ζωγράφισε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια του μαθήματος των εικαστικών.

Με ανάρτησή του στο Facebook το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Σερρών, Πασχάλης Τόσιος καταγγέλλει καθηγήτρια που απέβαλε τον μαθητή επειδή σε εργασία του ζωγράφισε έναν πράσινο ήλιο.

Όταν ο μαθητής ρωτήθηκε από την καθηγήτριά του γιατί τον χρωμάτισε πράσινο, εκείνος απάντησε πως το έκανε γιατί είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

Παραθέτουμε την ανάρτηση του Πασχάλη Τόσιου στο Facebook:

“Μαθητής της β’ γυμνασίου στο μάθημα των καλλιτεχνικών σε εργασία ζωγράφισε τον ήλιο πράσινο. Σε ερώτηση της καθηγήτριάς του γιατί χρωμάτισε τον ήλιο πράσινο, της απάντησε πως είναι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η απάντηση έγινε αφορμή να αποβληθεί από την καθηγήτρια του. Η συμπεριφορά της καθηγήτριας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και οφείλει να δώσει εξηγήσεις. Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο της Σκοτούσσας .

Υ.Γ Φαίνεται πως ήλιος του ΠΑΣΟΚ ακόμη κάποιους τους τρομάζει”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα