ΑΘΗΝΑ
04:47
|
03.05.2024
Το οριζόντιο κλείσιμο όλων των σχολείων, σε ολόκληρη τη χώρα, για διάστημα δύο εβδομάδων φέρεται να εισηγείται η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το οριζόντιο κλείσιμο όλων των σχολείων, σε ολόκληρη τη χώρα, για διάστημα δύο εβδομάδων φέρεται να εισηγείται η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που συνεδριάζει από το πρωί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ειδικότερα, οι λοιμωξιολόγοι εισηγούνται στην κυβέρνηση να κλείσουν όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλόκληρη την Ελλάδα για 15 ημέρες, καθώς παρατηρείται πλέον ότι η διασπορά του κορονοϊού αφορά και τις μικρές ηλικίες.

Την ίδια ώρα, στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν εννέα ακόμα περιοχές της χώρας, σύμφωνα με εισήγηση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε τέσσερις περιφέρειες και πέντε δήμους πρόκειται να εφαρμοστούν πιο σκληρά περιοριστικά μέτρα. Πρόκειται για τις Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κιλκίς και Μυτιλήνης, καθώς επίσης για τους δήμους Ιωαννίνων, Μετσόβου, Κατερίνης, Σκιάθου και Χανίων.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 18:00 το απόγευμα στην καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας από το Νίκο Χαρδαλιά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα