ΑΘΗΝΑ
18:19
|
18.05.2024
Δεν έχει καταστήσει σαφές ακόμη την πλευρά με την οποία θα ταχθεί, εφόσον επιλέξει να μπει στην εκλογική κούρσα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο χολυγουντιανός σταρ, Μάθιου ΜακΚόναχι φαίνεται ότι σκέφτεται πλέον σοβαρά να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Τέξας, σύμφωνα με τον Guardian.

Μιλώντας την Τετάρτη (10/3) στο podcast «The Balanced Voice» των «Crime Stoppers» του Χιούστον, ο 51χρονος ΜακΚόναχι, που είχε εκφράσει και παλαιότερα το ενδιαφέρον του για τα κοινά, δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να κατέβει στις εκλογές για να διεκδικήσει το αξίωμα του κυβερνήτη στην γενέτειρά του, το Τέξας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκφράζει ενδιαφέρον ανάμιξής του στην πολιτική. Μιλώντας στο “The Hugh Hewitt Show” τον Νοέμβριο, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τη θέση του κυβερνήτη στις εκλογές.

«Δεν ξέρω. Εννοώ ότι δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται περισσότερο από τους πολίτες παρά από εμένα», είχε δηλώσει.

«Θα πω αυτό: Δείτε, η πολιτική στα μάτια μου αυτή τη στιγμή μοιάζει με μία ρημαγμένη επιχείρηση και όταν η πολιτική επαναπροσδιορίσει το στόχο της, θα ενδιαφερόμουν πολύ περισσότερο», είχε καταλήξει.

Αν ο ΜακΚόναχι προχωρήσει τελικά με αυτό το σχέδιο και ξεκινήσει την καμπάνια του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γκρεγκ Άμποτ, τον Ρεπουμπλικανό νυν κυβερνήτη του Τέξας, που αναμένεται να ζητήσει την επανεκλογή του, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, δεν έχει καταστήσει σαφές ακόμη την πλευρά με την οποία θα ταχθεί, εφόσον επιλέξει να μπει στην εκλογική κούρσα. Το ερώτημα διατύπωσε με έξυπνο λογοπαίγνιο και ο Τζέιμς Κόρντεν διερωτώμενος αν τελικά ο σταρ θα είναι «alright, alright, alright» (κατά την αγαπημένη του ατάκα) ή… «all-left, all-left, all-left»!

Σε παλαιότερες δηλώσεις του πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που διχάζουν τις δύο πολιτικές παρατάξεις στις ΗΠΑ, ο σταρ επέλεξε το ουδέτερο τερέν, ισχυριζόμενος ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Για παράδειγμα, στο ζήτημα της οπλοκατοχής και των “περιστατικών βίας” το 2018, ο ΜακΚόναχι είχε εκφράσει ανησυχία ότι η πορεία “March for Our Lives” , ισχυριζόμενος ότι αυτή θα έπρεπε να είναι υπέρ της δίκαιης και υπεύθυνης οπλοκατοχής.

Τον πρώτο καιρό της πανδημίας, επίσης, ο σταρ είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και για τις δύο πλευρές σχετικά με την πολιτικοποίηση της χρήσης μάσκας, επικρίνοντας την κυβέρνηση Τραμπ για τον χειρισμό της υγειονομικής κρίσης.

Τον περασμένο Οκτώβριο, μιλώντας στο δημοφιλές podcast του Τζο Ρόγκαν, χαρακτήρισε υποκριτική την στάση των φιλελεύθερων συναδέλφων του που υιοθετούν ακροαριστερές απόψεις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο

Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες αγρότες είναι υπό ομηρία»

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πλημμύρες στο Αφγανιστάν

Η Τυνησία λέει ότι 23 μετανάστες αγνοούνται μετά την αναχώρηση τους με βάρκα για την Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα