ΑΘΗΝΑ
12:15
|
26.04.2024
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε χθες μια ανάρτηση στο Twitter, προκαλώντας μεγάλο ντόρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε χθες μια ανάρτηση στο Twitter, όπου γνωστοποίησε πως έγινε νονός, προκαλώντας μεγάλο ντόρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο λόγος είναι πως ο Υπουργός Ανάπτυξης συμμετείχε σε βάφτιση στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα, παρά την σχετική ΚΥΑ που ισχύει αυτή την περίοδο, και απαγορεύει την τέλεση γάμων και βαφτίσεων στην Αθήνα, που βρίσκεται σε βαθύ κόκκινο. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Είχα την Τιμή να βαφτίσω ένα πανέμορφο αγοράκι, τον μικρό Νικόλαο, στον Ι.Ν. του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα (σε άδειο Ναό λόγω του ιού δυστυχώς). Συγκινούμαι πολύ όταν σκέφτομαι ότι ένας ακόμη πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος προστέθηκε στο Σώμα της Εκκλησίας μας. Καλότυχος!».

Η ανάρτηση προκάλεσε ποικίλα σχόλια από χρήστες του διαδικτύου, ανάμεσά τους και της περιφερειακής συμβούλου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αττική, Δέσποινας Κουτσούμπα, η οποία έγραψε:

«Ένα θέμα με την ισονομία το χουμε σε αυτή τη χώρα ε; χτεσινό ποστ του AdonisGeorgiadi. Μόνο που σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.14453/5.3.2021 οι βαφτίσεις στην Αττική δεν επιτρέπονται. Για τα μέλη της ΝΔ ισχύει άλλη ΚΥΑ;».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως για την βάφτιση είχε δοθεί άδεια κατ’ εξαίρεση “για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους”, με την Δ. Κουτσούμπα να ανταπαντά πως έχουμε “πολίτες δύο κατηγοριών”, ενώ παράλληλα ο ελληνικός λαός “που τρώει πρόστιμα αν κάθεται σε παγκάκι (…) τρώει και τις “εξαιρέσεις” σας στη μάπα!”

ΣΥΡΙΖΑ: Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας;

«Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας; Η αυτά ισχύουν – υπό την απειλή προστίμου και ξυλοδαρμού – μόνο για τους απλούς πολίτες;». Αυτό το ερώτημα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο που εξέδωσε, αναφέροντας ότι «ο κ. Γεωργιάδης από χθες διαφημίζει ότι συμμετείχε σε βάφτιση, καταστρατηγώντας τα μέτρα και τις απαγορεύσεις που η ίδια η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σάντερς προς Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λέει κανείς ότι έχετε σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

Ιερώνυμος: Δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο κ. Βελόπουλος, ούτε άλλος πολιτικός

Η ByteDance δεν υποχωρεί στις πιέσεις των ΗΠΑ για πώληση του TikTok

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα