ΑΘΗΝΑ
03:35
|
24.04.2024
Ασάφειες σχετικά με την ακριβή ώρα του ατυχήματος κατά το οποίο όχημα της προσωπικής ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη παρέσυρε τον 23χρονο Ιάσωνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με δύο ημέρες καθυστέρηση, η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο facebook πως την Παρασκευή υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς της “ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα”.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την «ώρα του πρωθυπουργού» υπηρεσιακό όχημα…

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη – Dora Bakoyannis on Sunday, March 14, 2021

Πλήθος πολιτών καταδικάζουν την στάση της, με σχόλια κάτω από την ανάρτησή της.

Σημειώνεται πως η οικογένεια του θύματος απευθύνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες: «Αναζητάμε αυτόπτες μάρτυρες. Ένας άνθρωπος που ήταν χθες μπροστά στο συμβάν ήρθε και μας βρήκε στο νοσοκομείο. Ήταν κοντά μας και μας είπε ο άνθρωπος ότι θα μας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστούμε». Σύμφωνα πληροφορίες, το θύμα του τροχαίου ατυχήματος βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση και η οικογένειά του έχει αποφασίσει ομόφωνα να δωρίσει τα όργανά του.

Καθώς το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες της Βουλής εγείρει πολλά ερωτήματα τόσο η κωλυσιεργεία των αρμόδιων υπηρεσιών να κινηθούν ανάλογα και να ρίξουν φως στην υπόθεση, όσο και η στάση του τροχονόμου πυο βρισκόταν στο σημείο, ο οποίος έδιωξε κακήν κακώς τον διανομέα που ήταν παρών στο συμβάν, αφού πρώτα του ζήτησε να σταθμεύσει για να του κόψει πρόστιμο, καθώς δεν φορούσε κράνος.

Σε ανακοίνωσή της, η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών καταγράφει πως “Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25′, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.”

Ωστόσο, σύμφωνα με πολλές αναορές, ο ρεπόρτερ του pronews.gr μετέδιδε από το σημείο την επιθετική συμπεριφορά του τροχονόμου της Βουλής προς τον διανομέα ήδη στις 12.23′, γεγονός που εντείνει τα ερωτήματα και την ασάφεια γύρω από το δυστύχημα.

Επιπλέον, παραμένει άγνωστό το πρόσωπο που επέβαινε στο όχημα εκείνη την ώρα, καθώς η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη βρισκόταν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Την έντονη αντίδραση του γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, έχει προκαλέσει το συμβάν.

Η αντιδιαστολή αμείλικτη. Από τη μία η καθεστωτική συμπεριφορά μετά το τροχαίο έξω από τη Βουλή. Από την άλλη αυθόρμητες…

Posted by Yanis Varoufakis – Γιάνης Βαρουφάκης on Sunday, March 14, 2021

Πηγή: rosa.gr, ThePressProject

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το μήνυμα του εκπροσώπου της Χαμάς για τις 200 μέρες πολέμου

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Ο Χάρισον Φορντ υπέρ των νέων που διαδηλώνουν στις ΗΠΑ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα