ΑΘΗΝΑ
19:17
|
28.10.2021
Συζήτηση για τη συνέχιση των λαϊκών κινητοποιήσεων εναντίον της αντιδημοκρατικής εκτροπής διοργανώνουν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, αριστερές οργανώσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συζήτηση για τη συνέχιση των λαϊκών κινητοποιήσεων εναντίον της αντιδημοκρατικής εκτροπής διοργανώνουν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, οι αριστερές οργανώσεις «Αναμέτρηση- Ομάδα Κομμουνιστών/τριων» και «Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά».

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Ιωάννα Κούρτοβικ, συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο γιατρός του μέχρι χθες απεργού πείνας Θοδωρής Ζδούκος και οι νομικοί Κώστας Παπαδάκης και Χριστίνα Σβανά από την Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών.

Ανταποκρίσεις από τη Θεσσαλονίκη θα δώσουν οι δημοσιογράφοι Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης και Χρήστος Αβραμίδης και η φοιτήτρια Αλκμήνη Φιρτινιδου – Στεργίου.

Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Πουλής, από το The Press Project, το οποίο και θα φιλοξενήσει την εκδήλωση στο κανάλι του στο youtube.

Ολόκληρο το κείμενο της πρωτοβουλίας (το event είναι διαθέσιμο εδώ)

Τις τελευταίες βδομάδες, ζήσαμε μια έντονη κλιμάκωση του κρατικού-κυβερνητικού αυταρχισμού η οποία βρήκε τη μαζική λαϊκή και νεολαιίστικη απάντηση στις τεράστιες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των υπόλοιπων πόλεων, αλλά και στη Νέα Σμύρνη και δεκάδες γειτονιές της Αθήνας.Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το κίνημα υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ήττας του αυταρχισμού; Πώς θα βρούμε τις μορφές για τη συνέχιση της πάλης ενάντια στην αντιδημοκρατική εκτροπή, και με ποια μέσα επικοινωνίας απέναντι στη λογοκρισία και τη μιντιακή προπαγάνδα;

Συζητάμε για τα παραπάνω με τις/τους:

🔴 Γιάννα Κούρτοβικ, συνήγορος Δ.Κουφοντίνα

🔴 Θοδωρής Ζδούκος, γιατρός επιλογής Δ. Κουφοντίνα

Συμμετέχοντες στη Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών

🔴 Κώστας Παπαδάκης

🔴 Χριστίνα Σβανά

📌Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη

🔴 Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης, Χρήστος Αβραμίδης, Δημοσιογράφοι

🔴 Αλκμήνη Φιρτινιδου- Στεργίου, Φοιτήτρια

Τοποθετήσεις από:

🔴 Μιχάλης Κατερίνης- Λινάρδος, Συνάντηση

🔴 Ζάχος Χριστοδουλόπουλος, Αναμέτρηση

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Πουλής, ThePressProject

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι του ThePressProject σε live μετάδοση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το μέσο για την παροχή της αναγκαίας υποστήριξης για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, κυρίαρχα όμως για τη στάση του και την επιμονή του να καλύπτει τα πραγματικά γεγονότα, να δημοσιογραφεί και να στέκεται στο πλευρό της αγωνιζόμενης κοινωνίας.

Αναμέτρηση- Ομάδα Κομμουνιστών/τριων

Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ελεύθεροι και οι επτά αστυνομικοί

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικά μέτρα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, οι επτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
ΣΥΝΑΦΗ

Ο ελληνισμός της Αλβανίας γιόρτασε την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ»

Κοινή δήλωση Σχοινά-Κυριακίδου για ενίσχυση του ΕΜΑ

Κίνα: Ανανεωμένη έκθεση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Ο Μεσογειακός Κυκλώνας «Νέαρχος» απειλεί τη Νότια Ιταλία και τη Μάλτα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα