ΑΘΗΝΑ
15:24
|
25.04.2024
Μία νέα και µη παραγεγραµµένη, καταγγελία για βιασµό νεαρής ηθοποιού προστέθηκε στη "βαριά" δικογραφία του Πέτρου Φιλιππίδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία νέα και µη παραγεγραµµένη, καταγγελία για βιασµό νεαρής ηθοποιού προστέθηκε προ ολίγων ηµερών στη “βαριά” δικογραφία του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η νέα καταγγελία φαίνεται ότι δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή και ευρευνάται από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο. Μάλιστα, για τον καταγγελλόμενο βιασμό οι εισαγγελικές αρχές έχουν λάβει ήδη και μαρτυρική κατάθεση.

Στη συγκεκριμένη καταγγελία η ηθοποιός περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε το 2010, όταν, ο Πέτρος Φιλιππίδης αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του.
Η ηθοποιός φέρεται να έχει καταθέσει, ότι είχε επισκεφθεί τον Π. Φιλιππίδη καθώς έψαχνε για δουλειά και ότι εκείνος της υποσχέθηκε να της δώσει έναν ρόλο στην παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε εκείνο το διάστημα, σε αντικατάσταση άλλης ηθοποιού. Της ζήτησε μάλιστα να επισκέπτεται το θέατρο και να παρακολουθεί την παράσταση.
Η καταγγέλλουσα φέρεται να έχει καταθέσει ότι παρακολούθησε τις παραστάσεις όπως την παρότρυνε ο Π. Φιλιππίδης. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, ο Φιλιππίδης την κάλεσε στο καμαρίνι του. Μπαίνοντας στο καμαρίνι, η ηθοποιός είδε τον συνάδελφό της να φορά μόνο το εσώρουχο και τότε, όπως καταγγέλλει, άρχισε ο εφιάλτης της.

Ο κωμικός τής επιτέθηκε, άπλωσε τα χέρια του στο σώμα της και άρχισε να τη φιλάει και να ασελγεί πάνω της. Και ενώ η καταγγέλλουσα τον ικέτευε να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε, κρατώντας την εγκλωβισμένη στον καναπέ λόγω της σωματικής του υπεροχής. Κατάφερε μάλιστα να της κατεβάσει το παντελόνι και να της επιτεθεί.
Στη κατάσταση απόγνωσης η γυναίκα τού ζητούσε να σταματήσει, αλλά εκείνος απτόητος συνέχισε να ασελγεί πάνω της. Η καταγγέλλουσα έχει αναφέρει ότι κατάφερε να απωθήσει τον ηθοποιό χτυπώντας τον με το πόδι της. Όταν άρχισε να τρέχει προς την πόρτα για να διαφύγει, εκείνος της είπε ότι ήταν κλειδωμένη! Εντέλει, ο ηθοποιός τής άνοιξε την πόρτα, αφού πρώτα την απείλησε πως θα την καταστρέψει. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα φέρεται να αποδίδει στον Π. Φιλιππίδη το γεγονός ότι την απέρριψαν σε κάστινγκ που είχε κάνει, έναν χρόνο μετά, ώστε να συμμετάσχει σε μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Εκατοντάδες νέες συλλήψεις φιλοπαλαιστίνιων φοιτητών

Τετράωρη στάση εργασίας στον ΟΑΣΘ την Παρασκευή

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα έως 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα