ΑΘΗΝΑ
06:11
|
18.04.2024
Μοτοπορεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα ως ένδειξη αλληλεγγύης για το τροχαίο έξω από τη Βουλή που είχε ως θύμα τον 23χρονο Ιάσωνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μοτοπορεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα ως ένδειξη αλληλεγγύης για το τροχαίο έξω από τη Βουλή που είχε ως θύμα τον 23χρονο Ιάσωνα.

Περίπου 100 μηχανές ξεκίνησαν από την Κλαυθμώνος και κατευθύνθηκαν προς το Σύνταγμα. Σταμάτησαν στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής, όπου έγινε το τροχαίο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της αστυνομίας. Τα ερωτήματα για την υπόθεση παραμένουν.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, παίζει ένα μουσικό όργανο και εξωτερικοί χώροι

Υπενθυμίζεται ότι το υπηρεσιακό όχημα της Ντ. Μπακογιάννη έστριψε αντικανονικά και παρέσυρε τον 23χρονο Ιάσωνα, ο οποίος είναι κλινικά νεκρός.

Στο κάλεσμα τους για την αυθόρμητη πορεία οι Διανομείς της Ελλάδας τονίζουν ότι από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος δόθηκε η εντύπωση προσπάθειας συγκάλυψης καθώς αυτόπτης μάρτυρας και συνάδελφος, τραμπουκίστηκε λεκτικά από τροχονόμο.

Ο τροχονόμος που ήταν μπροστά στο τροχαίο, μετακινήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σε άλλη Υπηρεσία της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε Ένορκη Διοικητική Έρευνα (ΕΔΕ) για τον τροχονόμο που ήταν μπροστά στο συμβάν και έδιωξε έναν από τους αυτόπτες μάρτυρες, απειλώντας τον ότι θα του κόψει πρόστιμο επειδή δεν φορούσε κράνος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Είστε εγκληματίας πολέμου κυρία φον ντερ Λάιεν

Ελεύθεροι οι εργάτες από την κατάρρευση κτιρίου στο Πασαλιμάνι

Ρωσία: Αύξηση της καταστολής μετά το μακελειό στο Crocus City Hall;

Τέμπη: Προσφυγή συγγενών των θυμάτων κατά της εισαγγελικής διάταξης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα