ΑΘΗΝΑ
21:31
|
19.04.2024
Οι αστυνομικοί αφού συνέλαβαν τον δράστη, δεν παρέλιψαν να κόψουν και στον πατέρα πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πατέρας δέχθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση από την αστυνομία επειδή αναζήτησε και εντόπισε τον δράστη που ξυλοκόπησε την καρκινοπαθή κόρη του.


Σύμφωνα με το Spartanews το Σάββατο, η κόρη του Δημήτρη Βαρβιτσιώτη, Δέσποινα (το θύμα) ενώ βρισκόταν σε προαύλιο εκκλησίας με μία φίλη και τον αδερφό της, δέχθηκε βίαιη επίθεση από άγνωστο, ο οποίος άρχισε να την γρονθοκοπεί και να την κλωτσάει στο κεφάλι, το στήθος και την κοιλιά, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους.


Η 22χρονη, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, τρομοκρατημένη από την επίθεση και τις απειλές του δράστη κάλεσε τον πατέρα της για να την παραλάβει από το σημείο και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σπάρτης και ο πατέρας της αφού υπέβαλε μήνυση στις Αρχές, πληροφορήθηκε για τον τόπο κατοικίας του δράστη.


Ο Δημήτρης Βαρβιτσιώτης γνωρίζοντας ότι οι Αρχές δεν είχαν προχωρήσει στη σύλληψη του υπόπτου, αποφάσισε να πάει ο ίδιος στην κατοικία του δράστη προκειμένου να μην παρέλθει το αυτόφωρο και στη συνέχεια ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ για να μεταβεί στο σημείο.


Ωστόσο, οι αστυνομικοί αφού προχώρησαν στην σύλληψη του δράστη, δεν παρέλειψαν (από υπερβάλλοντα ζήλο) να κόψουν και στον πατέρα πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση (!).

“Ήρθε η αστυνομία τον συνέλαβε (τον δράστη) και επειδή δεν είχα στείλει -ήμουν όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο και δεν είχαμε στείλει από το βράδυ μήνυμα- μου έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση” εξηγεί ο πατέρας, τονίζοντας ότι μαζί με τον δράστη οδηγήθηκε και ο ίδιος “στο τμήμα για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία” του όπου και του έκοψαν το πρόστιμο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Ντονιέτσκ βρέθηκε νεκρός ο Ράσελ Μπέντλεϊ

Άδεια για την ιδιωτική σχολή ιατρικής στην Αθήνα από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Δύο χρόνια με αναστολή σε κατηγορούμενο για τη φωτιά στο Μάτι

Νεαρός αυτοπυρπολύθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα