ΑΘΗΝΑ
04:55
|
05.05.2024
Ο αδερφός του Δημήτρη Ανθή, Ευστάθιος εθεάθη για τελευταία φορά τη Δευτέρα 8 Μαρτίου σε βρετανικό νησί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μία νέα τραγωδία αντιμετωπίζει η οικογένεια του Δημήτρη Ανθή, ο οποίος κατήγγειλε τον ηθοποιό Νικόλα Στραβοπόδη για βιασμό, καθώς έχει εξαφανιστεί εδώ και δέκα μέρες, ο αδερφός του Ευστάθιος Άνθης.

Ο Ευστάθιος Άνθης ζει μόνος του εδώ και χρόνια στη Βρετανία, ενώ εθεάθη για τελευταία φορά στις 5 π.μ. τη Δευτέρα της 8ης Μαρτίου στο Burgh Island Hotel, της νήσου Burgh, νότια της ακτής του Ντέβον.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Κίνγκσμπριτζ, ο Στάθης “είναι Έλληνας, έχει κοντά μαύρα μαλλιά, μούσι και είναι λευκός, ύψους 1,70 και αδύνατος. Φέρεται ότι έχει ταξιδέψει στην περιοχή του Πλίμουθ”, αναφέρει το itv.com.

missing_2

Η Αστυνομία του Ντέβον και της Κορνουάλης πιστεύει ότι ο 33χρονος, ο οποίος χρησιμοποιεί επίσης το όνομα Σταν, μπορεί να έχει ταξιδέψει στο Πλύμουθ, και ζητά πληροφορίες από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την εξαφάνισή του.

Σε νεότερη ανακοίνωση η αστυνομία ενημέρωσε ότι συνέχιζε τις έρευνες στις απόκρημνες περιοχές με την έρευνα να συνδράμουν ναυαγοσωστικά σκάφη και αστυνομικό ελικόπτερο.

Η οικογένειά του εδώ και αρκετές ημέρες δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του και γι’ αυτό αποφάσισαν να δηλώσουν την εξαφάνιση στις αρχές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Κατολισθήσεις, πλημμύρες σάρωσαν το νότιο Σουλαουέζι της Ινδονησίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα